Χριστοδουλίδης: Αν η ΕΕ επιθυμεί να έχει αξιοπιστία, δεν πρέπει να επιδεικνύει επιλεκτική ευαισθησία

Χριστοδουλίδης: Αν η ΕΕ επιθυμεί να έχει αξιοπιστία, δεν πρέπει να επιδεικνύει επιλεκτική ευαισθησία

Οι κυρώσεις τις οποίες μπορεί να υποστεί η Τουρκία θα είναι ευρείες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν περιοριστικά μέτρα σε μεμονωμένα άτομα σε περίπτωση συνέχισης παράνομων γεωτρήσεων, έγινε γνωστό κατά τη συνέντευξη Τύπου στο άτυπο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

christodoulides
Στην πολιτική που οφείλει να εφαρμόσει η ΕΕ σε διεθνές επίπεδο, καθώς και στην αξιοπιστία των θεσμών της «Γηραιάς Ηπείρου» αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά το πέρας του άτυπου συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών στο Βερολίνο, ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αν η ΕΕ επιθυμεί να έχει αξιοπιστία σε διεθνές επίπεδο, πρέπει να μην υιοθετεί προσεγγίσεις τύπου "δύο μέτρα και δύο σταθμά" ούτε να επιδεικνύει επιλεκτική ευαισθησία».

Μάλιστα, επεσήμανε ότι όλα τα θέματα που «συζητούμε είναι αλληλένδετα», προσθέτοντας ότι τα ζητήματα που συζητώνται δεν είναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο και ότι αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Ειδήσεις σήμερα

Σύσκεψη για τα σχολεία υπό τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου - Την Τρίτη οι αποφάσεις

Πανελλαδικές 2020 - Σάρωσε με 19.650 μόρια: «Το μόνο που περιμένω είναι να δω αν είμαι πρώτος ή δεύτερος σε όλη την Ελλάδα»

Καιρός: Με καύσωνα και άνοδο της θερμοκρασίας θα πει «αντίο» ο Αύγουστος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης