Τσίπρας - Κατσέλη συζήτησαν για το σχέδιο... «αντι-Πισσαρίδη»

Τσίπρας - Κατσέλη συζήτησαν για το σχέδιο... «αντι-Πισσαρίδη»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η πρώην υπουργός συζήτησαν για την Αναπτυξιακή Πρόταση του κόμματος, ενόψει και του σχεδίου της Επιτροπής Πισσαρίδη»  αλλά και για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την επιτροπή του κόμματος

2458999
Συνάντηση στο γραφείο του στη Βουλή είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας με την Λούκα Κατσέλη, προκειμένου να συζητήσουν τις προτάσεις που της είχε ζητήσει προ ημερών, «σχετικά με την οργάνωση ενός ανοιχτού διαλόγου με τη κοινωνία των πολιτών και τους φορείς της, για την Αναπτυξιακή Πρόταση του κόμματος, ενόψει και του σχεδίου της Επιτροπής Πισσαρίδη» αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

Η λίστα της Λούκας

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο πλαίσιο αυτό οι κ. Τσίπρας και Κατσέλη είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις και για τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να στελεχώσουν τη σχετική επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

Η Λούκα Κατσέλη θα συνεχίσει να έχει ουσιαστικό συμβουλευτικό ρόλο στο εγχείρημα αυτό, παρά το γεγονός πως δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που την έφεραν να ηγείται της Επιτροπής δεν ισχύουν, καθότι οι επαγγελματικές της δεσμεύσεις ως γενική Διευθύντρια της ΕΔΕΜ, δεν της το επιτρέπουν, καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Ειδήσεις σήμερα

Υπερπτήση τουρκικών F-16 πάνω από Παναγιά και Οινούσσες

«Οργή» ΗΠΑ για τη συνάντηση Ερντογάν με τη Χαμάς: Φιλοξένησε τους παγκόσμιους τρομοκράτες - Απομονώνει την Τουρκία

Νέα τροπή στη φωτιά σε σπίτι στο Πέραμα: Πιθανό έγκλημα εξετάζει η αστυνομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης