Σκευωρία Novartis - Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να αλλοιώσει το πολίτευμα

Σκευωρία Novartis - Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να αλλοιώσει το πολίτευμα

«Δικαιωμένος θα είμαι όταν θα δω τους σκευωρούς να μπαίνουν φυλακή», είπε μεταξύ άλλων o υπουργός Ανάπτυξης

adonis
«Προσπάθησαν να αλλοιώσουν το πολίτευμα της Ελλάδος», «δεν προσπάθησαν να βάλουν το Γεωργιάδη φυλακή ή το Σαμαρά φυλακή, προσπάθησαν να αλλοιώσουν το πολίτευμα», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδηςμιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση της παραπομπής του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη «μεγάλο σχολείο», γιατί όλα τα θεσμικά αντίβαρα που θα έπρεπε να λειτουργήσουν, δεν λειτούργησαν.

«Δικαιωμένος θα είμαι όταν θα δω τους σκευωρούς να μπαίνουν φυλακή», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης, καθώς ήταν ένα από τα πολιτικά πρόσωπα το όνομα των οποίων είχε εμπλακεί στην υπόθεση Novartis.

Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να αλλοιώσει το πολίτευμα

Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να αλλοιώσει το πολίτευμα

Με αφορμή την δήλωση του κ. Γεωργιάδη χθες ότι η υπόθεση αποτελεί τη μεγαλύτερη σκευωρία από συστάσεως ελληνικού κράτους, που παραπέμπει σε δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου για τη Novartis, σχολίασε ότι μεταξύ των δύο αυτών αναφορών υπάρχει μια ουσιώδης και βασική διαφορά.

«Η διαφορά είναι ότι το 'χατε ακούσει από τον κ. Παπαγγελόπουλο, όταν προσπάθησαν να στείλουν εμάς στο ειδικό δικαστήριο, αλλά το ακούσατε χθες από εμένα την ημέρα που ο κ. Παπαγγελόπουλος παραπέμπεται στο ειδικό δικαστήριο».

Κλείσιμο
Πρόσθεσε ότι για εκείνον δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα ενώ για τον κ. Παπαγγελόπουλο υπάρχουν μαρτυρίες από διαφορετικούς συναδέλφους του εισαγγελείς και άλλους μάρτυρες που πιστοποίησαν τις συνεχείς του παρεμβάσεις του για την κατασκευή στοιχείων.

Στο ερώτημα εάν οι παρεμβάσεις Παπαγγελόπουλου έγιναν σε συντονισμό με τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι είναι κάτι που μένει να αποδειχθεί σε ποινικό επίπεδο, αλλά η προσωπική του γνώμη είναι πως ασφαλώς και είχε γνώση ο κ. Τσίπρας.

«Αν με ρωτάτε τη γνώμη μου ασφαλώς ναι, δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα έκανε αυτά ο Παπαγγελόπουλος χωρίς να το ξέρει ο Τσίπρας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

«Πονοκέφαλος» οι συρροές κρουσμάτων κορωνοϊού - Τέσσερις νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες

Καιρός στην Αθήνα: Προσοχή στους ισχυρούς ανέμους μέχρι το μεσημέρι - Δείτε τις θερμοκρασίες της ημέρας

Οχτώ χρόνια από την επίθεση στην Μυρτώ της Πάρου - Ραγίζει καρδιές η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης