Ο Παπαγγελόπουλος συνδέει την δίωξή του με απώλεια εθνικής κυριαρχίας

Υποστηρίζει δε ότι η παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο αποτελεί «πολιτική δίωξη» που αποσκοπεί στην συγκάλυψη της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

dimitris-papagelopoulos3
Για ευτελισμό του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής διαδικασίας κανει λόγο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε δήλωσή του για τις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής για την Novartis και το πόρισμα της πλειοψηφίας.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει δε ότι η παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο αποτελεί «πολιτική δίωξη» που αποσκοπεί στην συγκάλυψη της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί της «επερχόμενης οικονομική καταστροφής και της διαφαινόμενης παραχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής:

«Η πλειοψηφία της προκαταρκτικής επιτροπής ολοκλήρωσε τον ευτελισμό του Συντάγματος, κάθε έννοιας νομιμότητας και της αποστολής της ως κορυφαίας κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Αγνόησε για να αποκρύψει τα πορίσματα των Αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου .

Προφανώς τρέμει την ανεπάρκεια του πορίσματος Ζαχαρή, σε σύγκριση με το πόρισμα Σοφουλάκη.

Κατά πάσα πιθανότητα τα πορίσματα επιβεβαιώνουν τον εκβιασμό, που είχε προαναγγείλει φιλοκυβερνητική εφημερίδα και υπέστη ο κ. Ζαχαρής.

Δεν αποκλείεται να αποκαλύπτουν και τον εκβιαστή του κ. Ζαχαρή.

Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αρνήθηκε να μου χορηγήσει αντίγραφα των πορισμάτων των κ.κ. Ζαχαρή και Σοφουλάκη χωρίς μέχρις στιγμής να μου αιτιολογήσει την άρνησή της.

Τα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα του παλαιού πολιτικού συστήματος, η φοβική μάλλον ανύπαρκτη αντίδραση της σημερινής κυβέρνησης στις τουρκικές προκλήσεις, με αποκορύφωμα τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, η επερχόμενη οικονομική καταστροφή και η διαφαινόμενη παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος δεν πρόκειται να συγκαλυφθούν από την πρωτοφανή, παράνομη και κατάπτυστη πολιτική δίωξη σε βάρος ενός αθώου».


Ειδήσεις σήμερα:

Για 7+1 αδικήματα παραπέμπει τον Παπαγγελόπουλο το πόρισμα της πλειοψηφίας

Βαρουφάκης: Tο κάμπριο στο Instagram, η μπαντάνα και το... like από Yanis Varoufakis!

Η τριμερής στο Βερολίνο και η προσπάθεια της Άγκυρας να τορπιλίσει τις κυρώσεις από την ΕΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης