Κατατίθεται με εκπλήξεις το πόρισμα για Siemens;

Κατατίθεται με εκπλήξεις το πόρισμα για Siemens;

Υψηλός παραμένει ο πολιτικός πυρετός που προκάλεσε το πόρισμα της Siemens με τους παραπεφθέντες πρώην υπουργούς να κατηγορούν...

Will the Siemens findings be submitted with their surprises included?
Υψηλός παραμένει ο πολιτικός πυρετός που προκάλεσε το πόρισμα της Siemens με τους παραπεφθέντες πρώην υπουργούς να κατηγορούν τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής για «σκοπιμότητες» και ετυμηγορία με κριτήρια face control και ωε βάσει αποδείξεων ενοχής.

Το πόρισμα θα παραδοθεί σήμερα μετά τις τέσσερις το απόγευμα στον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο οπότε και αναμένεται να γίνει γνωστό το σκεπτικό με το οποίο ζητείται η περαιτέρω έρευνα για τους δώδεκα πολιτικούς.

Να σημειωθεί πως το Σάββατο κυκλοφόρησαν πληροφορίες που ήθελαν ένα ή δύο το πολύ πρόσωπα να βγαίνουν από τη λίστα των παραπεμπόμενων

Όμως, ο κύριος Σήφης Βαλυράκης πρόεδρος της επιτροπής, διέψευσε κατηγορηματικά λέγοντας πως δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή.

Στο μεταξύ, στις έξι το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η προ ημερησίας συζήτηση για τα εθνικά θέματα όπου μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός κ.Γιώργος Παπανδρέου και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους και για την εξέλιξη της έρευνας για το σκάνδαλο Siemens.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης