Τους ευρωβουλευτές της ΝΔ ενημέρωσε για την τουρκική προκλητικότητα ο Παναγιωτόπουλος

Τους ευρωβουλευτές της ΝΔ ενημέρωσε για την τουρκική προκλητικότητα ο Παναγιωτόπουλος

Η ενημέρωση έγινε στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων τηλεδιασκέψεων που διοργανώνει ο αντιπρόεδρος της ΚΟ του ΕΛΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης

5084307
Μια «αναλυτική και χρήσιμη ενημέρωση για τα εθνικά θέματα άμυνας και ασφάλειας» είχαν σήμερα οι Έλληνες ευρωβουλευτές του ΕΛΚ από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων τηλεδιασκέψεων που διοργανώνει ο αντιπρόεδρος της ΚΟ του ΕΛΚ και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε «στις ενέργειες και στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κλιμακούμενης τουρκικής προκλητικότητας», υπογραμμίζοντας «την ανάγκη ανάδειξης της Ελλάδος σε πόλο σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου». Παράλληλα, επισήμανε «τον καθοριστικό ρόλο της άσκησης ενεργούς και πολυδιάστατης αμυντικής διπλωματίας με σκοπό να διαφυλαχθούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας».

Από την πλευρά τους, οι ευρωβουλευτές δεσμεύθηκαν ότι θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες στα ευρωπαϊκά όργανα προκειμένου να ληφθούν συγκεκριμένες και στοχευμένες δράσεις από πλευράς ΕΕ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δείτε φωτογραφίες: Ο Μπραντ Πιτ στις διαδηλώσεις για τον Τζορτζ Φλόιντ

Οι προβληματισμοί και τα μέχρι τώρα δεδομένα για τα τεστ αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού

Τα μοναχικά 99α γενέθλια του πρίγκιπα Φίλιππου: Θα τα περάσει μόνο με την βασίλισσα Ελισάβετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης