Κατρούγκαλος (ΘΕΜΑ 104,6): Δεν διαφωνεί ιδιαίτερα με το Μακεδονικό η ΝΔ - Έδωσε συγχαρητήρια στη Βόρεια Μακεδονία

Κατρούγκαλος (ΘΕΜΑ 104,6): Δεν διαφωνεί ιδιαίτερα με το Μακεδονικό η ΝΔ - Έδωσε συγχαρητήρια στη Βόρεια Μακεδονία

«Το μοναδικό κίνητρο της κυβέρνησης για εκλογές είναι να "δραπετεύσει"  από τις συνέπειες της πολιτικής της» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός

katrougkalos_2
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 χαρακτήρισε πιθανή την προοπτική εκλογών αναφέροντας πως «ο μοναδικός λόγος που μπορεί να φανταστεί κανείς κίνητρο πραγματικό για κάτι τέτοιο, είναι να θέλει ο πρωθυπουργός να δραπετεύσει από τις συνέπειες της πολιτικής του το αμέσως επόμενο διάστημα».

Όπως είπε ο κ. Κατρούγκαλος, η αντιπολίτευση έχει επιλέξει να στηρίζει τις προσπάθειες για την έξοδο της χώρας από την υγειονομική κρίση, ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνουν οι επιστήμονες, ασκώντας ταυτόχρονα έντονη κριτική στις οικονομικές και εργασιακές επιλογές της κυβέρνησης.

«Δεν μπορεί να επενδύει κανείς στην καταστροφή της χώρας του, αντιθέτως εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε μια πατριωτική δύναμη, η ΝΔ ας πούμε δε φαίνεται να διαφωνεί ιδιαίτερα στο Μακεδονικό, ενώ είχε άλλου είδους αντιπολίτευση – είδατε τα συγχαρητήρια του Υπ. Εξωτερικών προς τη Β. Μακεδονία- » ανέφερε ο κ. Κατρούγκαλος.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Κατρούγκαλος είπε πως ορισμένες από τις φράσεις του πρωθυπουργού στο διάγγελμα του για τη δημοκρατική λογοδοσία, φαίνεται να δείχνουν μία τέτοια προοπτική, προσθέτοντας πως αν δει κανείς και τα δημοσιεύματα του «φιλικού» τύπου μερικοί φαίνεται να το σκέφτονται.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «τυχοδιωκτισμό» και «εμπαιγμό» του ελληνικού λαού την πρόθεση της κυβέρνησης για εκλογές κάνοντας λόγο για δραματικές συνέπειες της πολιτικής της το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα: 

Πέτσας στον ΘΕΜΑ 104,6: Εντός της εβδομάδας λύση για τους καλλιτέχνες

Γεωργιάδης: «Πιθανόν να ανοίξουν νωρίτερα τα μαγαζιά εστίασης αν δεν υπάρχουν κρούσματα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης