Ιδού οι πρώτοι ελληνικοί φορτιστές...

Ιδού οι πρώτοι ελληνικοί φορτιστές...

Δεν χωράει αμφιβολία ότι βρισκόμαστε σε μια δυναμική μεταβατική περίοδο στον τομέα των μετακινήσεων με την ηλεκτροκίνηση να έχει εισβάλει στην καθημερινότητά μας.

Στιγμιοτυπο_2023-03-22__8_02_19_πμ

Μια από τις πιο σημαντικές εταιρείες κατασκευής φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι η MC Chargers. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2017 από έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο των ηλεκτρικών κυκλωμάτων και γρήγορα δημιούργησε ένα σύγχρονο εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας την ενασχόλησή της με τους φορτιστές. Εκτός από το γεγονός ότι η MC Chargers είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που ανέπτυξε και κατασκεύασε φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, έχει φέρει και μια νέα φιλοσοφία στην αγορά η οποία βασίζεται σε αξίες όπως ο σεβασμός στο περιβάλλον, η κουλτούρα της ανακύκλωσης και της εξοικονόμησης ενέργειας και η ελαχιστοποίηση των εκπομπών ρύπων.

Πάνω σε αυτές τις αξίες, η MC Chargers έχει φτάσει πλέον να διαθέτει εξαιρετικά προϊόντα με έμφαση στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και την μεγιστοποίηση της ασφάλειας. Όλοι οι φορτιστές της εταιρείας, είτε πρόκειται για οικιακά συστήματα, είτε για συστήματα σε επαγγελματικούς χώρους είναι εκλεπτυσμένα σχεδιασμένοι, με ενσωματωμένα ασφαλιστικά μέσα υψηλών προδιαγραφών (ρελέ διαρροής RCD Type B, αντικεραυνική SPD Type 2, μικροαυτόματη ασφάλεια MCCB Type C), ενσωματωμένους μετρητές ενέργειας MID, με υλικά υψηλής αντοχής και σύγχρονες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, καθώς επίσης έχουν την πιστοποίηση από τον κορυφαίο φορέα DEKRA.



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ