Πάνος Ζήνας: Συλλογή από Σταρ Ελλάς

Πάνος Ζήνας: Συλλογή από Σταρ Ελλάς

Η σχέση του με τη Βιβιάνα Καμπανίλε, την Ειρήνη Σκλήβα και τα Playmate πάρτι στη Μύκονο

Summer lovers or just friends; Ιδού το hot ερώτημα που πλανάται το φετινό καλοκαίρι σε Ματογιάννια, παραλίες του Πάνορμου, της Φτελιάς και του Αγίου Σώστη, όταν η σφήνα του Πάνου Ζήνα αποβι­βάζει την εντυπωσιακή Βιβιάνα Καμπανίλε. Η Σταρ Ελλάς 2009 χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα στο σκάφος του Mr Cinema, απο­λαμβ

Πάνος Ζήνας: Συλλογή από Σταρ Ελλάς

Η σχέση του με τη Βιβιάνα Καμπανίλε, την Ειρήνη Σκλήβα και τα Playmate πάρτι στη Μύκονο

Summer lovers or just friends; Ιδού το hot ερώτημα που πλανάται το φετινό καλοκαίρι σε Ματογιάννια, παραλίες του Πάνορμου, της Φτελιάς και του Αγίου Σώστη, όταν η σφήνα του Πάνου Ζήνα αποβι­βάζει την εντυπωσιακή Βιβιάνα Καμπανίλε. Η Σταρ Ελλάς 2009 χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα στο σκάφος του Mr Cinema, απο­λαμβάνει τις βουτιές της φιλοξενούμενη στην πισίνα με τα γεφυράκια, τις αιώρες και τους φοίνικες του γνωστού επιχειρηματία στα Χουλάκια, βολτάρει στο πλευρό του στη Χώ­ρα και τον συνοδεύει σε κοσμικά πάρτι, όπως συνέβη στο opening του «Cavo Tagoo», απο­τελώντας την καλύτερη διαφήμιση των ρού­χων του.

Φίλοι, συνεργάτες ή κάτι παραπάνω, το σίγουρο είναι ότι το ντεμπούτο της μελαχρι­νής καλλονής στο πλευρό του μπον βιβέρ θα μετρήσει στην καριέρα της, χαρίζοντας συγ­χρόνως πόντους στο image του Παύλου Ζή­να που χρόνια τώρα περιτριγυρίζεται από δίμετρες, άλλοτε ξανθιές και άλλοτε μελα­χρινές, καλλονές.

Ο μύθος άλλωστε του playboy κάπως έτσι χτίζεται, με μια Σταρ Ελλάς παραπάνω, ένα χολιγουντιανό κλουβί στο Νησί των Ανέμων, πολλά φλας, λίγα λόγια, πολλές φήμες και ζουμερά κουτσομπολιά, χωρίς να επιβεβαι­ώνεται, ούτε όμως και να διαψεύδεται τίπο­τα. Τα ενσταντανέ μιλούν από μόνα τους, φαντάζοντας στα υγρά όνειρα των wanna be playmate που επιθυμούν την κοσμική λάμ­ψη, την αβάσταχτη ελαφρότητα των μυκο­νιάτικων πάρτι και τους γενναιόδωρους χο­ρηγούς.

Λάτρης της πολυτέλειας, των προκλήσεων, της ηδονής και της καλής ζωής, αντισυμβατικός και γοητευτικός, πνευματώδης και large, ο αμετανόητος εργένης Πάνος Ζήνας διαθέτει, ομολογουμένως, όλες εκείνες τις διαχρονικές αξίες που απο­τελούν το διαβατήριο της φήμης Ρουμπιρόζα.

Από το 1978, που πρωτοπάτησε το πόδι του στη Μύκονο ο Πάνος Ζή­νας, έχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Αρτι αφιχθείς από Λονδίνο με look 70s, μουστάκι και πάντα natural high, έζησε το νησί στα καλύτερά του και εκ των έσω με τη δημιουργία του club «Tequilla» (που ελάχιστοι γνωρίζουν) και κάθε βράδυ οργάνωνε πάρτι με θέμα από «Τρόπικαλ», ως το φο­βερό «Me Tarzan, you Jane», όπου ο Ζήνας με τον κολλητό του φίλο και συνεταίρο Γιάννη Δαυίδ (που θεωρούνταν ο πιο ςεχγ άν­δρας του νησιού) ντυμένοι Ταρζάν με μικροσκοπικά λεοπάρ μαγιό υποδέχο­νταν τους καλεσμένους -από τη ΛΛατούλα ως τη Φαίνη Ξύδη- στην είσοδο του μαγα­ζιού, ενώ πολλές σήμερα «σοβαρές κυρίες » έσκασαν μύτη ντυμένες Τσίτα!

Αλλες εποχές σε ένα αγνώριστο νησί γε­μάτο τρέλα, χίπις, γκέι καλλιτέχνες, jet ςείίεΓς, και φυσικά Σκανδιναβές τουρίστριες, στις οποίες ο Πάνος είχε αδυναμία, τρέλαινε με τον νεανικό χαβαλέ του, τις ατάκες, τα σόκιν ανέκδοτα του και έβαζε χέρι, όπως μαρτυ­ρούν τα ασπρόμαυρα ενσταντανέ της επο­χής του «Tequila», στο οποίο μαζεύονταν για τους Γιάννη και Πάνο «Greek Lοvers» τα ωραιότερα κορίτσια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK