Αποχή δικηγόρων σε ένδειξη συμπαράστασης στους κρατουμένους

Η εθνική, η Βασίλω και ένας Ρεχάγκελ...

Σε δίωρη προειδοποιητική αποχή στις 26 Νοεμβρίου (από τις 13.00 έως τις 15.00 μ.μ.) προχωρούν οι δικηγόροι σε ένδειξη συμπαράστασης στους κρατουμένους. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, η αποχή πραγματοποιείται «σε ένδειξη συμπαράστασης στους κρατουμένους και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιθεσμική - αντιδικηγορική συμπεριφορά του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, που με αποστεωμένες αντιλήψεις αρνείται το θεσμικό δικαίωμ

Σε δίωρη προειδοποιητική αποχή στις 26 Νοεμβρίου (από τις 13.00 έως τις 15.00 μ.μ.) προχωρούν οι δικηγόροι σε ένδειξη συμπαράστασης στους κρατουμένους. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, η αποχή πραγματοποιείται «σε ένδειξη συμπαράστασης στους κρατουμένους και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιθεσμική - αντιδικηγορική συμπεριφορά του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, που με αποστεωμένες αντιλήψεις αρνείται το θεσμικό δικαίωμα στους δικηγορικούς συλλόγους να επισκέπτονται τις φυλακές, καθώς και για την απαξίωση του χώρου της Δικαιοσύνης».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Σαλάτα ψητών λαχανικών

Αν ετοιμάζετε BBQ πρέπει σίγουρα να φτιάξετε και αυτή την πολύ νόστιμη σαλάτα με καλοκαιρινά λαχανικά, που συνοδεύει εξαιρετικά ψητό κρέας και ψάρι.