Σ. Αραβία: απελάθηκε ο γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν

Η εθνική, η Βασίλω και ένας Ρεχάγκελ...

Η Μαδρίτη απέρριψε χθες σχετικό αίτημα του Ομάρ μπιν Λάντεν, ο οποίος ζήτησε πολιτικό άσυλο, εκτιμώντας ότι δεν διατρέχει κίνδυνο στη Μέση Ανατολή, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

«Η ισπανική κυβέρνηση υποστήριξε ότι ο Ομάρ είναι ασφαλής στην Αίγυπτο και ότι είχε συνεπώς κάπου να μείνει, όμως όταν φθάσαμε στην Αίγυπτο μάς απέλασαν», δήλωσε τηλεφωνικώς στο Γαλλικό Πρακτορείο από το αεροδρόμιο του Καΐρου η βρετανίδα σύζυγος του Ομάρ μπιν Λάντεν, Ζάινα Αλσαμπάχ μπιν Λάντεν, η οποία αρνήθηκε να

Η Μαδρίτη απέρριψε χθες σχετικό αίτημα του Ομάρ μπιν Λάντεν, ο οποίος ζήτησε πολιτικό άσυλο, εκτιμώντας ότι δεν διατρέχει κίνδυνο στη Μέση Ανατολή, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

«Η ισπανική κυβέρνηση υποστήριξε ότι ο Ομάρ είναι ασφαλής στην Αίγυπτο και ότι είχε συνεπώς κάπου να μείνει, όμως όταν φθάσαμε στην Αίγυπτο μάς απέλασαν», δήλωσε τηλεφωνικώς στο Γαλλικό Πρακτορείο από το αεροδρόμιο του Καΐρου η βρετανίδα σύζυγος του Ομάρ μπιν Λάντεν, Ζάινα Αλσαμπάχ μπιν Λάντεν, η οποία αρνήθηκε να αποκαλύψει τη νέα χώρα προορισμού τους φοβούμενη μήπως η αποκάλυψη αυτή γίνει αιτία να τούς αρνηθούν την είσοδο και σε αυτήν. Θεωρεί, παράνομη την απόφαση της Ισπανίας, αφού τους είπαν ότι θα τους δεχτούν στην Αίγυπτο, πράγμα που δεν συνέβη.

Ο Ομάρ μπιν Λάντεν, συνελήφθη αμέσως μόλις έφτασε στην Αίγυπτο και ανακρίθηκε για πολλές ώρες από την αιγυπτιακή αστυνομία στο αεροδρόμιο του Καΐρου. Ο ίδιος υποστήριξε στις αστυνομικές αρχές ότι έχει να μιλήσει με τον πατέρα του από το 2000. Ο Ομάρ μπιν Λάντεν είναι το τέταρτο παιδί του Οσάμα μπιν Λάντεν από τον πρώτο του γάμο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Σαλάτα ψητών λαχανικών

Αν ετοιμάζετε BBQ πρέπει σίγουρα να φτιάξετε και αυτή την πολύ νόστιμη σαλάτα με καλοκαιρινά λαχανικά, που συνοδεύει εξαιρετικά ψητό κρέας και ψάρι.