Μουντιάλ 2022: Ενός λεπτού σιγή στ' αποδυτήρια της Αργεντινής για τον... Εμπαπέ!

Μουντιάλ 2022: Ενός λεπτού σιγή στ' αποδυτήρια της Αργεντινής για τον... Εμπαπέ!

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βρήκε την ευκαιρία να κοροϊδέψει τον αστέρα της Γαλλίας Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς η Αργεντινή γιόρταζε την επιτυχία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τραγούδι και χορό στα αποδυτήρια!

Apodytiria2
Ο Εμιλινιάνο Μαρτίνεζ δεν προκάλεσε σοκ μόνο με τη χειρονομία που έκανε δευτερόλεπτα μετά τη βράβευση του ως κορυφαίος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και με τα όσα έκανε στα αποδυτήρια...

Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, χόρευε και τραγουδούσε με τους συμπαίκτες του μετά τον θρίαμβο επί της Γαλλίας, αλλά όπως και με την Ολλανδία (όταν δεν είχε ξεχάσει τα όσα είχε πει ο Φαν Χάαλ και οι παίκτες του) δεν ξέχασε μια ατάκα του σούπερ σταρ των Γάλλων Κιλιάν Εμπαπέ.

Σε βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, οι Αργεντινοί τραγουδούν όλοι μαζί «ενός λεπτού σιγή», σταματούν για (πολύ) λίγο το τραγούδι και τον χορό μέχρι που ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ ακούγεται να φωνάξει: «Για τον Μπαπέ που είναι νεκρός!».

Κλείσιμο


Ο Εμπαπέ, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης που σημειώνει χατ-τρικ σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1966 και τον Άγγλο Τζεφ Χάρστ, είχε μπει στο... μάτι, των Αργεντινών λόγω των δηλώσεών του πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου έδινε το προβάδισμα στις ομάδες της Ευρώπης για την κατάκτηση του τίτλου.



«Το πλεονέκτημα που έχουμε στην Ευρώπη είναι ότι παίζουμε συνεχώς μεταξύ μας αγώνες υψηλού επιπέδου, όπως το Nations League. Όταν φτάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είμαστε έτοιμοι, ενώ η Βραζιλία και η Αργεντινή δεν έχουν αυτό το επίπεδο στη Νότια Αμερική. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο προηγμένο όσο στην Ευρώπη. Γι' αυτό και στα τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα, πάντα οι Ευρωπαίοι είναι αυτοί που κερδίζουν».

Ειδήσεις σήμερα

Το Twitter... ψήφισε υπέρ της αποχώρησης του Μασκ από CEO

Απογοητευμένη η οικογένεια του 16χρονου Ρομά από την απόφαση για τον αστυνομικό - Ετοιμάζουν πορεία διαμαρτυρίας

Φονική μηχανή το Ντόγκο Αρτζεντίνο - Μιλάει το κορίτσι της οικογένειας που έχασε τον «Πάκο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network