Μουντιάλ 2022: Το παθιασμένο... φιλί του Μέσι με τον Εμπαπέ λίγες ώρες πριν τον τελικό!

Μουντιάλ 2022: Το παθιασμένο... φιλί του Μέσι με τον Εμπαπέ λίγες ώρες πριν τον τελικό!

Ο διάσημος street artist, Tvboy, έδωσε τη δική του διάσταση στη μάχη Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ στον αυριανό (18/12, 21:00) τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

messi-mbappe453748
Ο Σαλβατόρε Μπενιντέντε, γεννήθηκε στο Παλέρμο το 1980, αλλά μεγάλωσε στο Μιλάνο, όπου άρχισε να ζωγραφίζει στους δρόμους της ιταλικής μεγαλούπολης.

Στα 16 του αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά σπουδάζοντας γραφιστική κι αποφασίζοντας να αλλάξει το όνομα του σε Tvboy.

Μ' αυτό το όνομα άρχισε να γίνεται γνωστός στο χώρο των street artists ειδικά από τη στιγμή που μετακόμισε στην Βαρκελώνη όπου είχε πολύ μεγαλύτερη ελευθερία για να εκφραστεί.

Μουντιάλ 2022: Το παθιασμένο... φιλί του Μέσι με τον Εμπαπέ λίγες ώρες πριν τον τελικό!

320032388_106824472217302_6996336685779445194_n
messi-mbappe2__1_
messi-mbappe2__2_
Κλείσιμο

Όχι ότι έκοψε δεσμούς με την Ιταλία, αλλά εκεί συχνά, πυκνά τα έργα του προκαλούσαν και προκαλούν αντιδράσεις...

Το περασμένο Μάρτιο είχε εμφανίσει τον Ματέο Σαλβίνι (Λέγκα του Βορρά) και τον Λουίτζι Ντι Μάιο (υπουργός εξωτερικών και πρόεδρος του κίνηματος Five Stars) να... φιλιούνται στο στόμα σε κεντρικό σημείο της Ρώμης προκαλώντας σοκ στην ιταλική πρωτεύουσα με τις αρχές να σπεύδουν να... καθαρίσουν τον τοίχο.
salvini

Στην Βαρκελώνη πάντως τέτοια ζητήματα δεν αντιμετωπίζει και σήμερα το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Καταλονίας οι περαστικοί σ' έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης αντίκρισαν έκπληκτοι τον Λιονέλ Μέσι, να αγκαλιάζει και να φιλά τον Κιλιάν Εμπαπέ...

Οι δύο τους φορούν τις φανέλες των εθνικών τους ομάδων, εν όψει του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά στα μπράτσα τους έχουν και τα απαγορευμένα, από τη FIFA και την κυβέρνηση του Κατάρ, περιβραχιόνια που γράφουν One Love και ήταν αφιερωμένα στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Ο Tvboy στο παρελθόν είχε παρουσιάσει ανάλογο γκράφιτι στους δρόμους της Βαρκελώνης με πρωταγωνιστές τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Αργεντινό να κρατά ένα τριαντάφυλλο στο χέρι...
TvBoy-Messi-e-Ronaldo
messi-ronaldo
messi-ronaldo-kiss

... αλλά και τον Ντιέγκο Μαραντόνα, μισό με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μισό με τη φανέλα της Αργεντινής... Μισό άγγελο, μισό διάβολο.
maradona3



Ειδήσεις σήμερα:

Η Καϊλή, ο Τζιόρτζι, ο Παντσέρι, το 1,5 εκατ. σε μετρητά και η «ληστεία αλά ιταλικά»

Έκλεισε το mega deal: H JP Morgan απέκτησε το 48,5% της Viva Wallet για 800 εκατ. ευρώ

Ο Νικηφόρος Μανδηλαράς και η δολοφονία του από όργανα της χούντας το 1967
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα