Μουντιάλ 2022: Το «ευχαριστώ» μιας Αργεντίνας δημοσιογράφου που συγκίνησε τον Μέσι - Δείτε βίντεο

Μουντιάλ 2022: Το «ευχαριστώ» μιας Αργεντίνας δημοσιογράφου που συγκίνησε τον Μέσι - Δείτε βίντεο

Η κατάθεση ψυχής της Σόφι Μαρτίνες και το χαμόγελο του σχεδόν βουρκωμένου Λιονέλ Μέσι

messi_dimosiografos_arthro
Το ματς με την Κροατία έχει τελείωσει.

Οι Αργεντινοί πανηγυρίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο την πρόκριση της Αλμπισελέστε στον τελικό του Μουντιάλ 2022 με κεντρικό πρόσωπο τον Λιονέλ Μέσι, που δίπλα στους συμπαίκτες του έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση παίρνοντάς την ακόμη μία φορά από το χέρι για να της δείξει τον δρόμο.

Σε αντίθεση με το κλίμα που επικρατούσε μετά το ματς κόντρα στην Ολλανδία, όπου τα νεύρα είχαν κυριαρχήσει απέναντι στα συναισθήματα χαράς, όλοι στο αργεντίνικο «στρατόπεδο» είναι εκστασιασμένοι για το νέο μεγάλο ραντεβού με την ιστορία, το πρώτο μετά τον χαμένο τελικό του 2014 απέναντι στη Γερμανία.

Έχοντας περάσει από χίλια κύματα σε αυτή την εθνική και ενώ όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν, υπάρχει η αίσθηση ότι στον Pulga όλοι οφείλουν ένα «ευχαριστώ» αλλά και μια «συγγνώμη».

Κι αν το «ευχαριστώ» ακούστηκε αυτό καθαυτό στα λεγόμενα της δημοσιογράφου Σόφι Μαρτίνες, η «συγγνώμη» εννοήθηκε με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο του Μέσι, ο οποίος οριακά συγκρατούσε τη συγκίνησή του.

Με τις ερωτήσεις της να έχουν γίνει, η Μαρτίνες μίλησε από την καρδιά της, σε μια συνέντευξη μικτής ζώνης την οποία ο Λέο θα θυμάται για όλη του τη ζωή.

Η... κατάθεση ψυχής της Μαρτίνες:

«Το τελευταίο πράγμα που θα πω δεν είναι ερώτηση. Θέλω απλώς να σου πω ότι έρχεται ένας τελικός Μουντιάλ και εκτός του ότι θέλουμε όλοι να τον κατακτήσεις, θέλω να σου πω ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος υπάρχει κάτι που κανείς δεν μπορεί να πάρει από σένα. Μπήκες στην καρδιά όλων των Αργεντινών.

Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει τη φανέλα σου. Αυθεντικές, ψεύτικες ή φτιαγμένες από το τίποτα. Έχεις αγγίξει τις ζωές όλων και αυτό για μένα είναι κάτι παραπάνω από οποιοδήποτε Παγκόσμιο. είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το πάρει από σένα.

Είναι ώρα να σε ευχαριστήσουμε για τέτοιες στιγμές χαράς. Που έκανες τόσο κόσμο να βιώσει κάτι τέτοιο και ελπίζω να το κρατάς στην καρδιά σου γιατί όντως είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Και το έχεις ήδη κατακτήσει.

Οπότε σ΄ ευχαριστούμε για όλα, αρχηγέ».



Ειδήσεις σήμερα:

Ζευγάρι Ελλήνων δασκάλων σε σερβοκροατικό καρτέλ ναρκωτικών - Δείτε φωτογραφίες

Corriere della Sera: Ο Τζιόρτζι ήθελε να αγοράσει κότερο Εμίρη για την Εύα

Στο 5,4% η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις τάσεις της ΜRB
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ