Μουντιάλ 2022: Πέθανε «ξαφνικά» και ένας φωτορεπόρτερ που κάλυπτε το Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022: Πέθανε «ξαφνικά» και ένας φωτορεπόρτερ που κάλυπτε το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ήταν  ο δεύτερος θάνατος μέλους του Τύπου που σημειώθηκε στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Είχε προηγηθεί αυτός του Αμερικανού δημοσιογράφου ποδοσφαίρου Γκραντ Γουόλ

fotoreporter_katar
Ένας δεύτερος εργαζόμενος στην Τύπο έχασε τη ζωή του, ενώ κάλυπτε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Σύμφωνα με τους Gulf Times ο φωτορεπόρτερ από το Κατάρ, Καλίντ αλ Μισλάμ απεβίωσε «ξαφνικά» το Σαββατοκύριακο.

Ο Αλ Μισλάμ εργαζόταν για το ειδησεογραφικό κανάλι του Κατάρ, Al Kass TV και κάλυπτε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατό του δεν είναι σαφείς, με το τηλεοπτικό κανάλι να κάνει μόνο μια σύντομη αναφορά στον θάνατό του, στη ζωντανή του μετάδοση.

Ο θάνατος του Αλ Μισλάμ έρχεται λίγες ημέρες μετά αυτόν του Αμερικανού δημοσιογράφου ποδοσφαίρου Γκραντ Γουόλ στο Κατάρ, ενώ κάλυπτε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν 48 ετών.

Συγκεκριμένα, ενώ κάλυπτε τη νίκη της Αργεντινής επί της Ολλανδίας στον προημιτελικό της Παρασκευής, ο Γουόλ, ο οποίος είχε τη δική του συνδρομητική υπηρεσία αθλητικών ειδήσεων και είχε εργαστεί για το Sports Illustrated, κατέρρευσε στο «Lusail Iconic Stadium« και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Ειδήσεις σήμερα:

Δεσμεύεται η περιουσία της Καϊλή στην Ελλάδα - Είχε εταιρεία real estate με τον σύζυγο

Μητσοτάκης: Παραλάβαμε 121 άθλιες εγκαταστάσεις - Σήμερα λειτουργούν 31 οργανωμένοι χώροι για μετανάστες

Κυνηγητό e-αποδείξεων για έκπτωση φόρου έως 2.300 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ