Μουντιάλ 2022: Περιμένει ωραίο αγώνα ο Σκαλόνι

Ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ολλανδία έκανε λόγο για ένα ωραίο ματς με δυο ομάδες που προσπαθούν πάντα να επιτεθούν

scaloni
Τα πρώτα δύο εισιτήρια των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ θα κριθούν την Παρασκευή (9/12). Το βράδυ (21:00) σε ένα δυνατό... ντέρμπι η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία και ο τεχνικός της Αλμπισελέστε, Λιονέλ Σκαλόνι, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τους Οράνιε τόνισε πως περιμένει έναν ωραίο αγώνα, με δυο ομάδες που προσπαθούν πάντα να επιτεθούν.

«Και οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν, έχουν δείξει την αξία τους και μπορούν να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Θα είναι πολύ ωραίο το ματς μεταξύ της Αργεντινής και της Ολλανδίας επειδή θα είναι στο γήπεδο δύο ομάδες που ψάχνουν πάντα να επιτεθούν.

Οι Ντε Πολ και Ντι Μαρία δεν προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς την Τετάρτη, όμως υπάρχει ακόμα μία ημέρα για να αξιολογήσουμε καλύτερα την ομάδα. Ο Άνχελ έκανε τη μισή προπόνηση μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ. Θα μιλήσω μαζί του και θα δούμε τι θα κάνουμε, είναι ένας σημαντικός παίκτης αλλά για να κατέβει κάποιος στο γήπεδο, θα πρέπει να είναι στο 100%», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε εργοστάσιο με πολυεστερικά στον Ασπρόπυργο - Μήνυμα από το 112

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που άντρας στην Ινδία παθαίνει ηλεκτροπληξία από καλώδιο που πέφτει ξαφνικά

Η μοίρα «ξαναχτυπά» τη Σελίν Ντιόν - Οι μεγάλες τραγωδίες της ζωής της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ