Μουντιάλ 2022: «Θέμα ημερών η απομάκρυνση του Λουίς Ενρίκε», αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ

Μουντιάλ 2022: «Θέμα ημερών η απομάκρυνση του Λουίς Ενρίκε», αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER», ο Λουίς Ενρίκε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας μέχρι το Σαββατοκύριακο και φαβορί για τη διαδοχή του είναι o coach της Κ21, Λουίς Ντε Λα Φουέντε

s8-podosfairo
Ο άδοξος αποκλεισμός από το Μαρόκο στους «16» του Μουντιάλ φέρνει αλλαγές στην εθνική Ισπανίας. Και η πιο άμεση και ριζική εξ αυτών φέρεται πως θα είναι η απομάκρυνση του Λουίς Ενρίκε από τον ομοσπονδιακό πάγκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Larguero» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER», ο Αστουριανός τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Ρόχα και είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών να επισημοποιηθεί η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cov47fajkhox)


Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα μετά τον αποκλεισμό στο περασμένο Μουντιάλ του 2018, αρνήθηκε νωρίτερα μέσα στο 2022 την ανανέωση του συμβολαίου που λήγει στο τέλος του έτους, καθιστώντας έτσι ακόμα πιο εύκολη την αποπομπή του από τον πάγκο.

Διάδοχός του όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα θα είναι ο προπονητής της Κ-21 των Ισπανών, Λουίς Ντε Λα Φουέντε.

Κλείσιμο
Σε τέσσερα χρόνια στο τιμόνι της εθνικής Ισπανίας, ο Λουίς Ενρίκε καθοδήγησε τη χώρα του σε 39 ματς (21 νίκες, 11 ισοπαλίες, 7 ήττες), φτάνοντάς την ως τα ημιτελικά του Euro 2020 και σε δύο τελικούς Nations League.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ