Μουντιάλ 2022: «Επανένωση» Μέσι και Αγουέρο με βιντεοκλήση γεμάτη αγάπη και αναμνήσεις - Δείτε βίντεο

Μουντιάλ 2022: «Επανένωση» Μέσι και Αγουέρο με βιντεοκλήση γεμάτη αγάπη και αναμνήσεις - Δείτε βίντεο

Ο «Λίο» βγήκε στο livestream του παλιού καλού του φίλου από το Κατάρ σε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο για του φίλους της Αλμπισελέστε

FjZqduXXwAAE8ca
Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται συχνά ως ένας πολύ βαρετός τύπος, σχεδόν ανέκφραστος. Σπάνια είναι οι στιγμές που έχει απασχολήσει για κάτι άλλο εκτός των αγωνιστικών του πεπραγμένων ζώντας μια ζωή κατά κύριο λόγο μακριά από τα φώτα της δημοσίοτητας. Έτσι, οι εκατομμύρια θαυμαστές του εκπλήσσονται όταν τον βλέπουν να πανηγυρίζει έξαλλα, ή να γελά συνεχώς.

Μια ξεχωριστή στιγμή για τον Μέσι ήταν η κλήση που έκανε στον παλιόφιλό του, Κουν Αγουέρο ο οποίος έχει σταματήσει από την ενεργό δράση μετά το πρόβλημα υγείας που εμφάνισε μετά την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Πλέον ο πρώην επιθετικός, θρύλος των ευρωπαϊκών γηπέδων, είναι streamer παίζοντας παιχνίδια και σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Ο παλαίμαχος, πλέον, στράικερ είχε την καλύτερη παρέα στο live stream που πραγματοποιεί στην πλατφόρμα Twitch, καλώντας τον κολλητό του, Λέο και τους συμπαίκτες του που βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για μια γρήγορη επικοινωνία ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ολλανδία για τα προημιτελικά.
Κλείσιμο
 

Το video call άρχισε με... τεχνικά προβλήματα, αφού ο Λέο δεν μπορούσε να αλλάξει την προβολή από κάθετη σε οριζόντια, γεγονός που προκάλεσε την «απελπισία» του Αγουέρο και τα γέλια των Ντε Πολ, Πάπου Γκόμες και Ντιμπάλα που έκαναν guest εμφάνιση.

Ο Μέσι στη συνέχεια πήρε τον λόγο και «πίκαρε» τον Αγουέρο για τα σχόλια που είχε κάνει πριν από λίγες μέρες με αφορμή το «όχι» της ομοσπονδίας στο να ακολουθήσει την αποστολή στο Κατάρ.

«Πότε θα ρθεις; Τώρα έχεις τους κωδικούς, μπορείς να έρθεις ώστε να μην πετάς βόμβες μετά στις δηλώσεις σου».

Ο Σέρχιο Αγουέρο ήταν το «δωμάτιο» του Μέσι όλα τα χρόνια της κοινής πορείας τους στην Αλμπισελέστε και μετά την απόσυρσή του πρώτου, ο Μέσι έμεινε μόνος, αν και όπως φάνηκε στο stream, οι επισκέψεις δίνουν και παίρνουν.
 

Στο τέλος, ο Μέσι έστειλε μήνυμα αγάπης στον «Κουν»: «Σε ευχαριστούμε που μας κάλεσες. Σε αγαπάμε. Δεν είσαι μαζί μας, αλλά σε θυμόμαστε κάθε μέρα, εσένα και τον Τζίο (Λο Σέλσο). Θέλω να χαιρετίσω όλους τους ανθρώπους που μας είδαν». Κι από τη μεριά του, ο Αγουέρο απάντησε:


«Καλή τύχη την Παρασκευή παιδιά, ό,τι κι αν γίνει είστε φαινόμενα, σας αγαπάω».

Ειδήσεις σήμερα:

Το tweet που σόκαρε - Δείχνει τη Ζιζέλ στο κρεβάτι με πρώην συμπαίκτη του Μπρέιντι;

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με Κωνσταντίνο Αργυρό και Διονύση Σχοινά η Greek Night στο Μιλγουόκι

Άδωνις Γεωργιάδης για το καλάθι του Άγιου Βασίλη: Δεν θα είναι τσουρούτικο, θα έχει μεγάλη χαρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK