Μουντιάλ 2022: Φαν Χάαλ και Οράνιε έκαναν «τρελή» είσοδο στο ξενοδοχείο με «Waka Waka» (vid)

Μουντιάλ 2022: Φαν Χάαλ και Οράνιε έκαναν «τρελή» είσοδο στο ξενοδοχείο με «Waka Waka» (vid)

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί έκλεψε την παράσταση στην υποδοχή θριάμβου που έλαβαν οι Οράνιε στο ξενοδοχείο, μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ

netherlands_party
Στο γήπεδο αμείλικτος για 90 λεπτά, ακόμα και μετά το τελευταίο σφύριγμα που πιστοποιούσε τη νίκη-πρόκριση της Ολλανδίας στους «8» του Μουντιάλ. Εκτός γηπέδου, όμως, ο Λουίς Φαν Χάαλ απολαμβάνει τη ζωή και τους καρπούς του έργου του, γιορτάζοντας αυτή τη φορά με την ψυχή του την επιτυχία των Οράνιε απέναντι στις ΗΠΑ.

Η επιστροφή στο ξενοδοχείο είχε άρωμα φιέστας. Τα μέλη του ξενοδοχείου με σημαίες της Ολλανδίας περίμεναν τους Ολλανδούς διεθνείς με ένα δικό τους αυτοσχέδιο «guard of honour» και το κεντρικό χαλί που εκτεινόταν σε όλο τον διάδρομο μετατράπηκε σε... πίστα!

Στους ρυθμούς του «Waka Waka» της Σακίρα, ο Μέμφις Ντεπάι έκανε είσοδο με χαρτόνι που είχε το πρόσωπο του MVP, Ντένζελ Ντάμφρις, ο τελευταίος μαζί με τους Μπέργκχαους και Φαν Ντάικ μπήκαν ακόμα πιο δυναμικά στο «γλέντι», για να ξεπροβάλλει ξαφνικά ο Φαν Χάαλ, χορεύοντας με απίθανο στυλ την ώρα που έβγαζε βίντεο με το κινητό του κι αγκαλιάζοντας όποιον έβρισκε μπροστά του.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coskiwqslkwp)


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ