Μουντιάλ 2022: «Περήφανος που είμαι Ουρουγουανός, παρ' ότι δεν μας σέβονται», λέει ο Σουάρες

Μουντιάλ 2022: «Περήφανος που είμαι Ουρουγουανός, παρ' ότι δεν μας σέβονται», λέει ο Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες έκανε ένα ποστάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του δηλώνοντας χαρούμενος που είναι Ουρουγουανός, παρά το γεγονός πως η πατρίδα του δεν τυγχάνει σεβασμού

suarez_uru
Ο Ουρουγουανός επιθετικός ξέσπασε σε κλάμματα μετά τον αποκλεισμό της Ουρουγουάης από το Μουντιάλ του Κατάρ, μόλις από την φάση των ομίλων. Η Ουρουγουάη μπορεί να νίκησε την Γκάνα με 2-0, όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν της ήταν αρκετό, αφού η Νότια Κορέα κέρδισε τελικά την Πορτογαλία με 2-0.

Ο Λουίς Σουάρες έκανε μία ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media λέγοντας πως μπορεί να τους στενοχωρεί πολύ ο αποκλεισμός, αλλά ξέρουν πως τα έδωσαν όλα για να μην συμβεί αυτό. Τόνισε πως είναι περήφανος για την πατρίδα του, παρ' ότι άλλοι δεν την σέβονται κάνοντας μία ευθεία μομφή στην FIFA τόσο για την διαιτησία όσο και για ένα συμβάν που ο ίδιος αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα.

«Το να λες αντίο στο Παγκόσμιο Κύπελλο μ' αυτό τον τρόπο πονάει πολύ, αλλά έχουμε στο μυαλό μας πως δώσαμε τα πάντα για την χώρα μας. Είμαι υπερήφανος που είμαι Ουρουγουανός ακόμη κι αυτοί δεν μας σέβονται. Ευχαριστώ κάθε έναν από τους Ουρουγουανούς που μας υποστήριξαν σε κάθε μέρος του κόσμου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε στο «Teledoce»:

«Εμείς ζητήσαμε πέναλτι στον Έντι, επειδή ο αμυντικός του έκοψε την κούρσα, μετά ένα άλλο στον Νούνιες που ήταν επίσης πολύ καθαρό... Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά σε κάθε Μουντιάλ, υπάρχουν απίθανες αποφάσεις για πέναλτι. Η FIFA πρέπει τουλάχιστον να τα εξηγήσουν αυτά με καλύτερο τρόπο...

Στο τέλος του αγώνα, ήθελα να φιλήσω την γυναίκα και τα παιδιά μου και οι άνθρωποι της FIFA παρενέβησαν και μου είπε ότι δεν μπορούσα ενώ την άλλη μέρα ένας Γάλλος παίκτης έκανε το ίδιο πράγμα...Αναρωτιέστε γιατί πάντα κυνηγούν την Ουρουγουάη; Φαίνεται πως η Ουρουγουάη θα έπρεπε να έχει άλλο ειδικός βάρος στα media για να μπορώ να φιλήσω τα παιδιά μου... Τέλος πάντων, αυτή είναι η FIFA».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK