Μουντιάλ 2022: Τα βρήκαν «σκούρα» Ολλανδία και Αγγλία, αποκλείστηκε το Κατάρ - Δείτε τα 8 γκολ της 6ης ημέρας

Μουντιάλ 2022: Τα βρήκαν «σκούρα» Ολλανδία και Αγγλία, αποκλείστηκε το Κατάρ - Δείτε τα 8 γκολ της 6ης ημέρας

Ολλανδία και Εκουαδόρ έμειναν στο 1-1, Αγγλία και ΗΠΑ στο 0-0 - Δεύτερη σερί ήττα για το Καταρ, 3-1 από τη Σενεγάλη,  νίκη με 2-0 το Ιράν κόντρα στην Ουαλία

Collage_Maker-26-Nov-2022-12_26-AM
Το Ιράν και η Σενεγάλη ήταν οι κερδισμένοι της 6η ημέρας του Μουντιάλ 2022, με την Αγγλία και την Ολλανδία να τα βρίσκουν σκούρα απέναντι σε ΗΠΑ και Εκουαδόρ, αντίστοιχα, ενώ το Κατάρ που φιλοξενεί τη διοργάνωση θα συνεχίσει να την βλέπει από τις εξέδρες καθώς αποκλειστήκε μετά και τη 2η σερί ήττα του.

Η 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ολοκληρώθηκε με την Αγγλία και τις ΗΠΑ να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία. Οι Αμερικανοί έκοψαν την... φόρα των παικτών του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και πήραν δεύτερο βαθμό, ενώ τα Λιοντάρια συνεχίζουν στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς και είναι με το... 1,5 πόδι στους «16» της διοργάνωσης. Τα Λιοντάρια για να... καταφέρουν να αποκλειστούν πρέπει να υπάρξει νικητής στην αναμέτρηση του Ιράν με τις ΗΠΑ και να ηττηθούν από την Ουαλία με σκορ που θα καλύπτει τη διαφορά τερμάτων των δυο ομάδων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cologcftvsft)


Στο ματς που άνοιξε την αγωνιστική το Ιράν των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμαντί πήρε σπουδαία νίκη επί της Ουαλίας με σκορ 2-0, με τους Τσεσμί (90+8') και Ρεζαεϊάν (90+11'). Η ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ έβγαλε αντίδραση μετά την βαριά ήττα με 6-2 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Πλέον το ματς της επόμενη αγωνιστικής ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ έχει χαρακτήρα... τελικού, με την ομάδα των δυο «Ελλήνων» να βολεύεται και με ισοπαλία αν η Ουαλία δεν κερδίσει τους Άγγλους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coldge6tzcgx)
Κλείσιμο


2ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Ουαλία - Ιράν 0-2
Αγγλία - ΗΠΑ 0-0

Βαθμολογία
Αγγλία 4 (6-2)
Ιράν 3 (4-6)
ΗΠΑ 2 (1-1)
Ουαλία 1 (1-3)




Το Κατάρ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Σενεγάλη και μετά την ισοπαλία της Ολλανδίας με το Εκουαδόρ έγινε και μαθηματικά η πρώτη ομάδα που μένει εκτός της συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η οικοδέσποινα χώρα έδωσε τη δική της μάχη απέναντι στην ομάδα του Αλιού Σισέ, βρήκε δίχτυα με τον Μουντάρι (78΄), αλλά τα γκολ των Ντιά (41΄), Ντιεντιού (48΄) και Ντιένγκ (84΄) χάρισαν τη νίκη στους Αφρικανούς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-colgpsrofle9)


Ολλανδία και Εκουαδόρ αλληλοεξουδετερώθηκαν, έμειναν στο 1-1 και πλέον βρίσκονται ισόβαθμες με τέσσερις βαθμούς στην κορυφή του ομίλου. Παρά το γρήγορο προβάδισμα με τον κεραυνό του Γκάκπο (6΄), το σύνολο του Φαν Χάαλ ξέμεινε νωρίς από καύσιμα και τελικά ισοφαρίστηκε από τον... συνήθη ύποπτο, Ένερ Βαλένσια (49), ο οποίος έχει σημειώσει και τα έξι τελευταία γκολ του Ισημερινού σε τελική φάση Μουντιάλ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-colkkhrxlm2h)


Αποτελέσματα
Κατάρ - Σενεγάλη 1-3
Ολλανδία - Εκουαδόρ 1-1

Βαθμολογία
Ολλανδία 4 (3-1)
Εκουαδόρ 4 (3-1)
Σενεγάλη 3 (3-3)
Κατάρ 0 (1-5)



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Η πολιτική μας γεννά νέο πλούτο, ο οποίος μοιράζεται στους Έλληνες


Στις 9 Δεκεμβρίου θα δικαστεί ο τράπερ Trannos - Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη διοικητική υπάλληλος στην Κιβωτό της Καλαμάτας – Βρέθηκε περίστροφο σε συρτάρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ