Poor Things: Δέκα λεπτά διήρκησε το χειροκρότημα για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου - Διθυραμβικές κριτικές

Παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας εντυπωσιάζοντας κοινό και κριτικούς.

Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας έκανε την Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου, η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Poor Things, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Willem Dafoe και η Emma Stone.

Μπορεί οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην ταινία να μην έδωσαν τον παρών στο 80ο κινηματογραφικό φεστιβάλ, λόγω της απεργίας των Αμερικανών ηθοποιών, αλλά εντυπωσίασαν με τις υποκριτικές τους ικανότητες.

Στη Βενετία, ωστόσο, βρέθηκε ο Γιώργος Λάνθιμος, μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Μαυροψαρίδη και άλλα στελέχη του φιλμ, λαμβάνοντας ένα πολύ θερμό χειροκρότημα, το οποίο διήρκησε 10 λεπτά, μετά την προβολή της ταινίας του.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr