Σε ποια επιτυχημένη σειρά βασίζεται το «Μετά τη Φωτιά» του ANT1

Σε ποια επιτυχημένη σειρά βασίζεται το «Μετά τη Φωτιά» του ANT1

Η νέα σειρά του καναλιού εμπνεέται από μία αληθινή ιστορία

metatifotia
Πρεμιέρα έκανες χθες στον ANT1 η νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Μετά τη Φωτιά». Όπως έχει ανακοινώσει ήδη το κανάλι, η σειρά είναι βασισμένη στο «Le Bazar de la Charité». Πρόκειται για μία μίνι σειρά του δικτύου TF1 που είχε προβληθεί για μία περίοδο στο ελληνικό Netflix με τον ελληνικό τίτλο «Η φωτιά του πεπρωμένου», αποσπώντας θετικές κριτικές από τους συνδρομητές.

Η ξένη σειρά κυκλοφόρησε το 2019 και είναι εμπνευσμένη από ένα πραγματικό γεγονός: τη φωτιά στο Bazar de la Charité που εκδηλώθηκε το 1897 στο Παρίσι. Η επίσημη σύνοψη του «Le Bazar de la Charité» αναφέρει: Μετά από μια καταστροφική φωτιά στο Παρίσι του 1897, οι ζωές τριών γυναικών αναστατώνονται από την προδοσία, την απάτη και τα ρομαντικά δράματα.
Le_Bazar_de_la_Charite
Le Bazar de la Charité

Κλείσιμο
Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Mετά τη φωτιά» που θα προβληθεί απόψε στις 21:00, η είδηση της πυρκαγιάς συγκλονίζει τους πάντες. Ο Άρης καταφτάνει στον χώρο της εκδήλωσης ανήσυχος για τη μοίρα της Ιωάννας και του αδερφού του, την ίδια στιγμή που οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να σώσουν τις ζωές τους. Η Ειρήνη, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χάνει τις αισθήσεις της, έχοντας γίνει πρώτα μάρτυρας μιας φρικιαστικής σκηνής με πρωταγωνιστή τον αρραβωνιαστικό της τον Αλέξανδρο. Η Ιωάννα, με τη βοήθεια του Νίκου, προσπαθεί να ξεφύγει από τον Άρη, ο οποίος νομίζει ότι εκείνη βρίσκεται ακόμη μέσα στο κτήριο… Η Ανθή, όπως και η Μάνια, βρίσκονται αβοήθητες μέσα στις φλόγες… Ο Οδυσσέας βρίσκεται εγκλωβισμένος στο φλεγόμενο υπόγειο του χώρου της εκδήλωσης.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ
Μετά τη φωτιά -  Παρασκευή στις 21:00

Στη νέα σειρά του ANT1 παίζουν οι ηθοποιοί Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου. Μαζί τους οι: Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Σοφία Τσινάρη, Ηρώ Κισσανδράκη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα κ.ά.

Ειδήσεις σήμερα

Απίστευτο περιστατικό στα Σεπόλια: Χώρισαν και εκείνος για να την εκδικηθεί έριξε φόλα στον σκύλο της

Γιατί οι ΗΠΑ έριξαν το τουρκικό drone στη Συρία

Στην άτυπη σύνοδο κορυφής της Γρανάδας ο Μητσοτάκης - Τι προσδοκά η Αθήνα

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ