Τεστ κορωνοϊού για όλους τους συμμετέχοντες του J2US ενόψει γυρισμάτων

Τεστ κορωνοϊού για όλους τους συμμετέχοντες του J2US ενόψει γυρισμάτων


Με αλλαγές ως προς τις διαδικασίες των γυρισμάτων, αυστηρά μέτρα προφύλαξης, αλλά και ενθουσιασμό των συμμετεχόντων για την επιστροφή ξεκίνησαν χθες οι πρόβες των παικτών του Just The Two Of Us που θα ξεκινήσει γυρίσματα την Τρίτη για να επιστρέψει στον αέρα το Σάββατο 2 Μαίου.

koklonis_ar
Μετά από πολλές εβδομάδες που «έμειναν σπίτι», από χθες ξεκίνησαν πρόβες στα στούντιο Κάπα στα Σπάτα τα ζευγάρια των παικτών, που κατέφταναν με διαφορά ώρας για να μην βρεθούν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο πολλά άτομα μαζί, και πριν μπουν στα στούντιο έκαναν rapid test για τον κορωνοϊό σε υγειονομική κινητή μονάδα που βρίσκεται εκεί.

Πρόκειται για τεστ που ανιχνεύουν τα αντισώματα του οργανισμού έναντι του κορωνοϊού. Με το συγκεκριμένο γρήγορο τεστ μπορεί να διαπιστωθεί αν ένα άτομο έχει υποστεί τη λοίμωξη, είτε έχει παρουσιάσει συμπτώματα είτε όχι. Το τεστ γίνεται από μικροβιολόγο, παρουσία και λοιμωξιολόγου, με τη λήψη δύο σταγόνων αίματος τρυπώντας το δάκτυλο, ενώ μέσα σε 15 λεπτά το αποτέλεσμα δείχνει αν το άτομο που εξετάστηκε έχει νοσήσει πρόσφατα ή παλαιότερα. Όσοι παίκτες έκαναν χθες το τεστ βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό. Το τεστ συνεχίζονται και σήμερα για τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και όλους τους συντελεστές του σόου που θα συμμετέχουν στο γύρισμα της Τρίτης.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας έχουν σχεδιαστεί και για το γύρισμα στο στούντιο όπου έχει γίνει η απαραίτητη απολύμανση. Ανάμεσα στους κριτές θα υπάρχουν διάφανα διαχωριστικά πλέξιγλας, προκειμένου να μην έχει επαφή ο ένας με τον άλλο, ενώ το celebrity room όπου συγκεντρώνονταν όλοι οι παίκτες μετά τις ερμηνείες τους, όπως είχαμε δει στο επεισόδιο της πρεμιέρας, πλέον καταργείται. Στον χώρο θα βρίσκεται μόνο η Βίκυ Κάβουρα για να σχολιάζει τις ερμηνείες και να μιλά μόνο με το ζευγάρι που μόλις ολοκλήρωσε το performance του. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο στούντιο θα βρίσκεται λοιμωξιολόγος ο οποίος θα ελέγχει πως τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Οι παίκτες θα κάθονται με απόσταση μεταξύ τους στις κερκίδες στο 1.100 τ.μ και 9μ. ύψους στούντιο, ενώ διαφορετική προβλέπεται να είναι και η έναρξη του σόου, χωρίς ομαδικό χορευτικό.

Νέα τα παγκόσμια δεδομένα της εποχής, στα οποία πλέον προσαρμόζεται και η τηλεόραση, με το J2US να είναι η πρώτη μεγάλη παραγωγή που επιστρέφει λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα ασφαλείας. Μέσα από το νέο home made τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε παίκτες, κριτές και παρουσιαστής δίνουν τις ευχές των ημερών και δηλώνουν πως σύντομα θα είναι ξανά on air.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης