Γουίτνεϊ Χιούστον: Νέα βιογραφική ταινία για την ανεπανάληπτη καριέρα της

Γουίτνεϊ Χιούστον: Νέα βιογραφική ταινία για την ανεπανάληπτη καριέρα της

Ο τίτλος της, «I Wanna Dance With Somebody»

whitney_houston
Η εμβληματική καριέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον είναι το θέμα νέας βιογραφικής ταινίας που θα έχει τον ίδιο τίτλο με τη μεγάλη επιτυχία της «I Wanna Dance With Somebody» και έχει λάβει την έγκριση των διαχειριστών της περιουσίας της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το κληροδότημα Γουίτνεϊ Χιούστον, η ολοκαίνουργια μεγάλου μήκους ταινία για την τραγουδίστρια, θα έχει στην παραγωγή τον βραβευμένο με Γκράμι μουσικό παραγωγό Κλάιβ Ντέιβις, σκηνοθέτη τη Στέλλα Μέγκι και σεναριογράφο τον Άντονι ΜακΚάρτεν.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A #WhitneyHouston biopic is in the works title - 'I Wanna Dance With Somebody'. #BohemianRhapsody writer Anthony McCarten will write the screenplay while #ThePhotograph's Stella Meghie is in talks to direct. via @deadline @WhitneyHouston.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spider-Man-Zidan (@spider_man_zidan) στις


«Οι παραγωγοί περιγράφουν την ταινία I Wanna Dance with Somebody, ως έναν διασκεδαστικό, συναισθηματικό και θλιβερό ύμνο της ζωής και της μουσικής της σπουδαιότερης τραγουδίστριας της ποπ R&B όλων των εποχών, παρακολουθώντας το ταξίδι της από την αφάνεια στο μουσικό στερέωμα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πατ Χιούστον, μάνατζερ και νύφη της πρόωρα χαμένης σταρ της μουσικής . «Ενώ είμαστε πολύ ειλικρινείς σχετικά με το τίμημα που απαιτούσε η φήμη, θα είναι τόσο πλούσιο όσο και περίπλοκο έπος της αναζήτησης του τέλειου γάμου μεταξύ τραγουδιού και τραγουδίστριας και κοινού, και ταυτόχρονα η συγκινητική ιστορία ενός απλού κοριτσιού του Τζέρσεϊ που προσπαθεί να βρει τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε πουλήσει περισσότερους από  200 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και είχε κερδίσει 6 βραβεία Γκράμι στη διάρκεια της 25χρονης καριέρας της.

Ειδήσεις σήμερα

Ευαίσθητη η καμπύλη του κορωνοϊού: Τι δείχνουν Κρανίδι και οι δύο κλινικές σε Περιστέρι-Ελληνικό

Βρήκαν τη «συνταγή» στην Κίνα; - Εμβόλιο προστάτευσε μαϊμούδες από τον νέο κορωνοϊό

Νέα έκρηξη στις ΗΠΑ: Δεύτερο αρνητικό ρεκόρ με πάνω από 3.000 θανάτους σε μία ημέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης