Ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Κωνσταντής της σειράς, έκανε την αποκάλυψη
Ο Γιάννης Κουκουράκης εμφανίστηκε ζωντανά μέσω skype στο Live Tonight και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Κωνσταντής από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τις ημέρες της καραντίνας που περνάει και αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.
Ο ηθοποιός ανέφερε ότι αν είχε να διαλέξει από τους ηθοποιούς που εμφανίζονται στις «Άγριες Μέλισσες» με ποιον θα συγκατοικούσε στη διάρκεια της καραντίνας, θα διάλεγε τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον Μελέτη της σειράς: «Έχουμε δεθεί πολύ λόγω της σειράς, έχουμε και πολλές σκηνές μαζί», ωστόσο, όταν του υπέδειξαν ότι η ερώτηση είχε πιο πικάντικο υπονοούμενο, απάντησε: «Την Θεοφανία Παπαθωμά δαγκωτό».
Όσο για την επανέναρξη των γυρισμάτων στις «Άγριες Μέλισσες» που διακόπηκαν λόγω των αυστηρών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανέφερε: «Σαφή εικόνα δεν έχουμε. Μέσες άκρες ξέρουμε ότι αν πάνε καλά τα πράγματα, από την παραγωγή έχουμε την πληροφορία ότι θα ξεκινήσουμε 5 με 15 Μαΐου».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.