Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Σταρ Ελλάς 2017, Μαρία Ψηλού, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. Μάλιστα ανέφερε ότι αντιμετώπισε κάποια από τα συμπτώματα τουκορωνοϊού, αλλά το τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό.
Η ίδια δήλωσε: «Πέρασα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα του κορωνοϊού. Είχα καταρροή, πυρετό, πονόλαιμο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω καθόλου. Οπότε πήγα και έκανα το τεστ… Μετά από λίγες μέρες πήραμε τα αποτελέσματα και ήταν αρνητικό. Φυσικά φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί είμαι έγκυος και δεν θα μπορούσα να πάρω κάποια φαρμακευτική αγωγή…».
«Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την κόρη μου. Ο γάμος μας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Βέβαια είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη που ο πολιτικός μας γάμος για αρχή θα γίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες του ιού. Δεν ξέρω αν θα μπορούν να έρθουν οι γονείς μου» ανέφερε, αποκαλύπτοντας ότι έχει 24 χρόνια διαφορά με τον σύζυγό της ο οποίος είναι 47 ετών.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.