Κορωνοϊός - Μαρία Ψηλού: Η εγκυμονούσα Σταρ Ελλάς 2017 είχε συμπτώματα

Κορωνοϊός - Μαρία Ψηλού: Η εγκυμονούσα Σταρ Ελλάς 2017 είχε συμπτώματα

Ευτυχώς, το τεστ βγήκε αρνητικό

maria__psilou
Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Σταρ Ελλάς 2017, Μαρία Ψηλού, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. Μάλιστα ανέφερε ότι αντιμετώπισε κάποια από τα συμπτώματα του κορωνοϊού, αλλά το τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό.

Η ίδια δήλωσε: «Πέρασα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα του κορωνοϊού. Είχα καταρροή, πυρετό, πονόλαιμο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω καθόλου. Οπότε πήγα και έκανα το τεστ… Μετά από λίγες μέρες πήραμε τα αποτελέσματα και ήταν αρνητικό. Φυσικά φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί είμαι έγκυος και δεν θα μπορούσα να πάρω κάποια φαρμακευτική αγωγή…».

«Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την κόρη μου. Ο γάμος μας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Βέβαια είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη που ο πολιτικός μας γάμος για αρχή θα γίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες του ιού. Δεν ξέρω αν θα μπορούν να έρθουν οι γονείς μου» ανέφερε, αποκαλύπτοντας ότι έχει 24 χρόνια διαφορά με τον σύζυγό της ο οποίος είναι 47 ετών.

Η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού μιλάει για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό - Ευτυχείτε! | OPEN TV


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης