Άννα Βίσση και «Είσαι το ταίρι μου» έρχονται στο MEGA

Άννα Βίσση και «Είσαι το ταίρι μου» έρχονται στο MEGA

Το στοίχημα των κλασικών σειρών και του Αντώνη Ρέμου πέτυχε, γι’ αυτό και το κανάλι επιμένει στην ίδια συνταγή

vissi
Οι επιδόσεις των σειρών «Ντόλτσε Βίτα», «Παρά πέντε» και «Πενήντα πενήντα» ανταγωνίζονται στα ίσα τις επαναλήψεις των άλλων σταθμών αλλά και τις ξεπερνούν σε τηλεθέαση. Επιπλέον, το μουσικό πείραμα με μία εκπομπή η οποία αξιοποιεί το σκηνικό της καραντίνας και το εμπλουτίζει με όμορφα τραγούδια άρεσε και γι’ αυτό θα επαναληφθεί. Μόνο που αυτή τη φορά, και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής της Πρωτομαγιάς, η τραγουδίστρια που θα μας συντροφεύσει με την φωνή και τις επιτυχίες της θα είναι η Άννα Βίσση. Στο στούντιο, το οποίο θα παραπέμπει σε σπιτικό καθιστικό με εκλεκτούς συνεργάτες και καλεσμένους, η σπουδαία ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει την δική της εκπομπή και θα αλλάξει την διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.


eisai-to-tairi-mou-ithopoioi

Παράλληλα, το τέλος της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Παρά πέντε», αφήνει κενό στις 21.00, το οποίο έρχεται να καλύψει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Mega, το «Είσαι το ταίρι μου», την ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002 σε σενάριο Λευτέρη Παπαπέτρου και σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου.
Η Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) και η Βίκυ (Κατερίνα Λέχου) είναι δύο Ελληνίδες της διασποράς οι οποίες γνωρίζονται στη Μελβούρνη. Η Στέλλα είναι κοντή με παραπανίσια κιλά γυναίκα στην οποία οι άντρες δεν δίνουν σημασία, ενώ αντίθετα η Βίκυ είναι ψηλή, αδύνατη και όμορφη, τραβώντας πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα. Και οι δύο ερωτεύονται τον Νίκο (Αλέκος Συσσοβίτης), γόνο πλούσιας ελληνικής οικογένειας επιχειρηματιών, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία για επαγγελματικούς λόγους. Η Στέλλα τον παρακολουθεί από μακριά, χωρίς να του έχει μιλήσει ποτέ, ενώ η Βίκυ τον γνωρίζει σε ένα μπαρ και γίνονται ζευγάρι. Παράλληλα, η Στέλλα φλερτάρει διαδικτυακά με τον Γρηγόρη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), έναν νεαρό από την Αθήνα. Ο Νίκος και η Βίκυ αρραβωνιάζονται και όταν οι δυο γυναίκες ταξιδεύουν στην Ελλάδα, η Στέλλα για διακοπές και η Βίκυ για να γνωρίσει την οικογένεια του Νίκου, η δεύτερη έχει την ιδέα οι δυο τους να αλλάξουν ρόλους. Και κάπου εκεί, αρχίζει η περιπέτεια…

polikatoikia_2

Στο πρόγραμμα όμως εντάσσεται μία ακόμη σειρά από τα παλιά, η «Πολυκατοικία». Από τις 6 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι οι γνωστοί ένοικοι επιστρέφουν στις οθόνες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης