«Το χοντρό μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι»: Ο Γιώργος Μαζωνάκης προσγειώνεται από την καραντίνα στη... Λιλιπούπολη
Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ερμηνεύει τον περίφημο «Χορό των Μπιζελιών» για τα παιδιά που Μένουν Σπίτι
Με τον Γιώργο Μαζωνάκηολοκληρώνεται σήμερα η σειρά των 21 αφηγήσεων για παιδιάπου ξεκίνησε στις 2 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Μία πρωτοβουλία που ανέλαβε ο ΑΝΤ1, μέσω των social media του, συγκεντρώνοντας 21 αγαπημένα πρόσωπα, με ένα διαφορετικό παραμύθι κάθε μέρα, για όλα τα παιδιά, αλλά και τους μεγαλύτερους που #ΜένουμεΣπίτι.
Ο πάντα ανατρεπτικός Γιώργος Μαζωνάκης αναλαμβάνει να ερμηνεύσει τον περίφημο «Χορό των Μπιζελιών», σε μουσική Λένας Πλάτωνος και στίχους Μαριανίνας Κριεζή, αποδίδοντας τα εύσημα στον Μάνο Χατζιδάκι, διευθυντή τότε του Τρίτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας που είχε εντάξει στο πρόγραμμα του σταθμού, από το 1976-1980, τη θρυλική εκπομπή «Εδώ Λιλιπούπολη».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.