Ο Γιώργος Τσαλίκης τους τελευταίους μήνες βοηθάει έμπρακτα, ως αντιδήμαρχος Περιστερίου, τους δημότες της περιοχής. Από το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, λοιπόν, μαζί με τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη αλλά και άλλους δημοτικούς συμβούλους, ο γνωστός τραγουδιστής μοίραζε φαγητό από πόρτα σε πόρτα σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη στο Περιστέρι.
Ο Γιώργος Τσαλίκης θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους διαδικτυακούς του φίλους, αναρτώντας μία συγκινητική φωτογραφία και το παρακάτω κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.