Κάτια Δανδουλάκη: «Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι το είδωλο όλων μας»

Κάτια Δανδουλάκη: «Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι το είδωλο όλων μας»

«Απορώ που κάποιοι άνθρωποι γράφουν αρνητικά για εκείνον και είναι επιθετικοί μαζί του» λέει μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη

katia
Το εγκώμιο του Σωτήρη Τσιόδρα έπλεξε η Κάτια Δανδουλάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η ηθοποιός στις δηλώσεις της τον χαρακτήρισε είδωλο όλων μας και επεσήμανε πως είναι «too good to be true».

«Φυσικά και είναι το είδωλο όλων μας και απορώ που κάποιοι άνθρωποι γράφουν αρνητικά για εκείνον και είναι επιθετικοί μαζί του. Είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα για το 99% των πολιτών. Είναι η περίπτωση του ανθρώπου που όπως λέμε είναι ''too good to be true'', και ορισμένοι έχουν μια τάση για να το αποδομήσουν όλο αυτό. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένα από τα δώρα που μας έτυχαν μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Το πρώτο ήταν μια ηγεσία που φέρθηκε με προνοητικότητα, σταθερότητα και σοφία, και το δεύτερο ήταν εκείνος, ένα πρόσωπο που μπαίνει κάθε μέρα στα σπίτια μας μέσα από την τηλεόραση και έχει γίνει ο δικός μας άνθρωπος...Βλέπεις στην περίπτωση της προσωπικότητας του Τσιόδρα πως άνθρωποι σαν κι εκείνον, που είναι σοφοί, δεν έχουν κανέναν λόγο να δείξουν πως είναι σοφοί! Ευτυχώς έχει τύχει στη ζωή μου να συναναστραφώ με τέτοιους ανθρώπους και έχω καταλάβει πως σε οποιονδήποτε τομέα και αν ανήκουν, είτε στην πολιτική είτε στη showbiz είτε στη θρησκεία, δεν έχουν ανάγκη προβολής γιατί φέγγουν από μόνοι τους!» δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Υοu».

Η κορυφαία ηθοποιός μίλησε και για την απαγόρευση κυκλοφορίας, για το ωραιότερο Πάσχα στη ζωή της και σχολίασε τον Νίκο Χαρδαλιά.

«Η μεγαλύτερη μερίδα όμως των ανθρώπων έχουν, για την ώρα, μια υπακοή στα μέτρα. Είδα πριν από λίγες μέρες και την αγωνία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, να πείσει τον κόσμο να μη μετακινηθεί το Πάσχα. Γιατί να υπάρχει αυτή η αγωνία; Γιατί να υπάρχει αυτή η ελάχιστη μερίδα ανθρώπων μπροστά στην ανάγκη να φάνε ένα αρνί στη σούβλα με τους δικούς τους ανθρώπους, να επιμείνουν να σπάσουν έναν κανόνα; Να μην μπορεί να ιεραρχήσει τη δική του ευχαρίστηση σε σχέση με το μεγάλο κοινωνικό κακό που θα κάνει; Μου φαίνεται αδιανόητο! Και δεν περνάει καν από το μυαλό τους ότι θα κάνουν κάτι κακό. «Ε, και τι έκανα;» θα πουν. Με στενοχωρεί αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο κορωνοϊός σκοτώνει έναν στους έντεκα ασθενείς στη Σουηδία

Ύφεση 5% με 9% προβλέπει ο ΙΟΒΕ

Δείτε βίντεο: Πυροσβέστες είπαν «ευχαριστώ» στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του «Σωτηρία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης