Ράδιο Αρβύλα: Γιορτάζουν τα 12α γενέθλιά τους μαζί με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ράδιο Αρβύλα: Γιορτάζουν τα 12α γενέθλιά τους μαζί με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Απόψε στις 22.00, μεταδίδεται το 5ο live streaming επεισόδιο στο κανάλι τoυς στο Youtube

radioarvila
Αύριο Μεγάλη Τρίτη, 14 Απριλίου οι Ράδιο Αρβύλα έχουν γενέθλια συμπληρώνοντας 12 χρόνια και 13 σεζόν μετάδοσης, τηλεοπτικής που συνεχίζεται διαδικτυακά.

Σήμερα, μία ημέρα πριν τα δωδέκατα γενέθλιά τους, θα μεταδοθεί στις 22.00 το 5ο live streaming επεισόδιο στο κανάλι της εκπομπής στο Youtube, Radio Arvyla Official. Όλη η ζοφερή επικαιρότητα των παράξενων αυτών ημερών, μέσα από την τόσο αναγκαία χιουμοριστική και σατιρική ματιά της εκπομπής.


13 Χρόνια Ράδιο Αρβύλα | Εορταστικό Trailer


Αύριο Τρίτη 14 Απριλίου , η ομάδα της εκπομπής θα τα γιορτάσει στο «Βινύλιο», σε μια βραδιά όπου μαζί με τους τηλεθεατές, θα θυμηθούν παλιές αγαπημένες στιγμές της εκπομπής. Όλα τα γενέθλια δώρα των τηλεθεατών θα πάνε στο «Χαμόγελο Του Παιδιού», στο πλαίσιο της μεγάλης διαδικτυακής καμπάνιας του από τις 10 μέχρι 26 Απριλιίου «Αυτό το Πάσχα Χαμογελάω στη σκέψη ότι Αγκαλιάζω…».

Φέτος το Πάσχα που όλα είναι διαφορετικά, είμαστε μακριά από τους αγαπημένους μας, αλλά δεν είμαστε μόνοι. Μπορούμε να στείλουμε την πιο ζεστή αγκαλιά σε όσους μας λείπουν... https://bit.ly/EasterHugs2020

Δημοσιεύτηκε από Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child στις Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020
Κλείσιμο


Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού»: Το διαφορετικό αυτό Πάσχα που είμαστε μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καλούμε όλους εσάς να στείλετε SMS στο 19810 και να μοιραστείτε μαζί μας, ποιον θέλετε να αγκαλιάσετε το Πάσχα.Ουσιαστικά σας προτρέπουμε να συμπληρώσετε τη φράση: «Αυτό το Πάσχα Χαμογελάω στη σκέψη ότι Αγκαλιάζω…». Τα μηνύματά σας θα αναρτώνται στο www.hamogelo.gr ώστε να μοιραστούμε όλοι μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, να γίνουμε άλλος ένας κρίκος σε αυτή την αλυσίδα και να στηρίξουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που μας χρειάζεται όλους για να μπορέσει να συνεχίσει το τόσο απαραίτητο για τα παιδιά μας έργο του.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Εφυγαν «σφαίρα» από τα δικαστήρια ο Μητροπολίτης Κέρκυρας και η δήμαρχος

Οι Ιταλοί έμειναν σπίτι το Πάσχα

Έχουν διενεργηθεί 18.000 τεστ κορωνοϊού σε ένα 24ωρο στη Βρετανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης