Βούλα Πατουλίδου: Προσεύχομαι για τον γιο μου που σπουδάζει στην Αμερική

Βούλα Πατουλίδου: Προσεύχομαι για τον γιο μου που σπουδάζει στην Αμερική

«Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή είναι σε μια χώρα που αγκομαχάει από τις συνέπειες του COVID-19 κι εγώ τρέμω. Δεν ντρέπομαι να το πω», είπε χαρακτηριστικά

Voula_Patoulidou
Όπως κάθε γονιός έτσι και η Βούλα Πατουλίδου με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού αγωνιά για τον γιο της που βρίσκεται στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Gannon Science of Sports.

Σαν μια «χώρα που αγκομαχάει από τις συνέπειες του COVID-19» χαρακτήρισε τις ΗΠΑ η Βούλα Πατουλίδου και συνέχισε:«Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που το παιδί της αυτήν τη στιγμή ζει σε μια άλλη χώρα. Ξέρω πως δεν είμαι η μόνη. Όποιος γονιός, όμως, πει πως έχει συνηθίσει λέει ψέματα. Και πριν ξεσπάσει ο κορωνοϊός, η Ελληνίδα μάνα επαναστατούσε μέσα μου. Πού είναι, τι τρώει, πώς ζει, ποιους βλέπει με ποιους κάνει παρέα. Ο Γιώργος αυτήν τη στιγμή είναι σε μια χώρα που αγκομαχάει από τις συνέπειες του COVID-19 κι εγώ τρέμω. Δεν ντρέπομαι να το πω. Δεν πα να ’ναι δύο μέτρα άντρας. Για μένα θα ’ναι πάντα το παιδάκι που άφησα από το χέρι στην Α’ Δημοτικού και το έβλεπα να κάνει δειλά βήματα για να μπει στην τάξη του. Με παρηγορεί η ιδέα πως αυτήν τη στιγμή φορτώνεται με τόσο πολλές εμπειρίες που θα του χρησιμεύσουν στο μέλλον. Αυτήν τη στιγμή ωριμάζουμε όλοι βίαια. Μικροί, μεγάλοι. Έμπειροι και άπειροι. Τι κάνω εγώ ως μάνα; Αυτό που έκανε, κάνει και θα συνεχίσει να κάνει κάθε Ελληνίδα μάνα… Προσεύχομαι», είπε μιλώντας στο Secret.


Ειδήσεις σήμερα:

Στην Κίνα δύο νεκροί και 62 νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο

«Καλπάζει» η πανδημία στις ΗΠΑ με 2.000 νεκρούς σε 24 ώρες - Οι... μπερδεμένες απειλές Τραμπ προς τον ΠΟΥ


Χαραμάδα αισιοδοξίας για τον Τζόνσον - Αγωνία για «κενό εξουσίας» στη Βρετανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης