Σμαράγδα Καρύδη: Και η καραντίνα θέλει ρυθμό - Χορεύει κλακέτες στο σαλόνι της
Σε ρόλο παρτενέρ, ο σκύλος της Γιάννης με το κόκκαλο στο στόμα - Ο ίδιος πάντως δεν ανέβασε κάτι στον... δικό του λογαριασμό στο instagram, @yiannisofficial
Με ένα ασπρόμαυρο βίντεο που κοινοποίησε στο instagram, ηΣμαράγδα Καρύδη επιβεβαίωσε τη λατρεία της στα μιούζικαλ. Μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της φαίνεται η ίδια να εξασκείται στις κλακέτες, χωρίς μουσική ωστόσο, αλλά παρέα με τον σκύλο της Γιάννη ο οποίος παίζει με το πλαστικό κόκκαλο πλάι της. Η ηθοποιός σχολίασε μάλιστα στην ανάρτησή της: «Εγώ παριστάνω ότι ξέρω κλακέτες που κι ο Γιαννης παριστάνει ότι το κόκκαλο του είναι αληθινό και ότι το βρήκε και μόνος του. Χρειάζεται πίστη και να έχεις το σωστό ύφος #κατοίκονπαραστάσεις #tapdance #τηςσυμφοράς #labradorable @yiannisofficial».
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.