Στο Πρω1νό του ANT1 μέσω Skype μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Αγγελόπουλος.Ο Ντάνος έδειξε στους τηλεθεατές της εκπομπής από το σαλόνι του, ασκήσεις γυμναστικής που μπορούν να γίνουν στο σπίτι και εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες.
Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής του σύνδεσης με την εκπομπή, η Φαίη Σκορδά σχολίασε τη διακόσμηση του σπιτιού του, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε γνωστό πως μετακόμισε πρόσφατα και δεν έχει προλάβει ακόμη να κάνει τις αλλαγές που θέλει, ενώ αποκάλυψε ότι μένει μόνος: «Είναι ένα σπίτι που με ηρεμεί και μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω και την προπόνησή μου» είπε χαρακτηριστικά.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.