Η Βάνα Μπάρμπα συνέχισε και σήμερα σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype στο «Πρωϊνό», να διατυπώνει την διαφωνίατης κατά των ευρωβουλευτών που είναι διπλοθεσίτες και δεν προσφέρουν ένα μέρος του μισθού τους. «Καταρχάς είμαι εναντίον της διπλοθεσίας» εξήγησε η ίδια. «Δεν μπορεί άνθρωποι που είναι ευρωβουλευτές ή βουλευτές να πηγαίνουν να κάνουν και άλλες δουλειές. Αφήστε και τους άνεργους ηθοποιούς να δουλέψουν, κάποια νέα παιδιά. Αυτοί οι άνθρωποι να δώσουν μάχη για μας. Γιατί τους ψήφισαν; Πιστεύεις ότι εγώ έχω κάποιο όφελος; Αρνούμαι να πάρω οποιοδήποτε επίδομα, δεν με ενδιαφέρει να έχω πληρωμή. Πρέπει να δώσουν ένα μέρος του μισθού τους» υπέδειξε. Και κατέληξε: «Ο Νίκος Ορφανός είναι συνάδελφός μας και έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Ο Κλέων Γρηγοριάδης είναι επίσης σοβαρός. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιον. Για τον Αλέξη Γεωργούλη είχα μια μικρή στενοχώρια γιατί δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να είσαι στην Ευρωβουλή και να πηγαίνεις να παίζεις σε ένα σόου. Άφησε τη θέση αυτή να την πάρει κάποιος άλλος, κάποιο παιδί που μπορεί να μην έχει να φάει. Αφού πληρώνεσαι από την Ευρωβουλή. Αυτή ήταν η δική μου θέση».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.