Marc Jacobs: Εξαιτίας του κορωνοϊού γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου του μέσω Instagram

Marc Jacobs: Εξαιτίας του κορωνοϊού γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου του μέσω Instagram

Ο σύζυγος του σχεδιαστή είναι σε καραντίνα μακριά του 

chardefrancesco_56751366_341556686565442_2486543118086535124_n
Ο διάσημος σχεδιαστή μόδας Marc Jacobs κλείνει σήμερα ένα χρόνο γάμου με τον αγαπημένο του,Charly Defrancesco. Ο σχεδιαστής περνά την καραντίνα μόνος του, μακριά από τον σύζυγό του και χθες βράδυ συγκίνησε τα εκατομμύρια των followers του γιορτάζοντας την επέτειό τους μακριά και με σύνδεση μέσω Instagram.


O Marc Jacobs από το σπίτι του έκοψε δυο κομμάτια από την τούρτα και έδωσε στον σύζυγό του, με τον οποίο ήταν σε live σύνδεση, και έτσι περίεργα και από μακριά, γιόρτασαν την επέτειό τους.


Ο Marc Jacobs παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών σύντροφό του, Charly Defrancesco, πέρσι τον Απρίλιο στην Νέα Υόρκη. Ο γάμος του 56χρονου σχεδιαστή με τον 38χρονο εκλεκτό της καρδιάς του (κατασκευαστής κεριών και πρώην μοντέλο στο επάγγελμα) είχε εκλεκτούς καλεσμένους. Μεταξύ άλλων με την παρουσία τους τους τίμησαν πασίγνωστα μοντέλα όπως η Naomi Campbell, η Bella και η Gigi Hadid και η Emily Ratajkowski, αλλά και ηθοποιοί όπως οι Justin Theroux, Bette Middler και Chloe Sevingny. Μετά το γάμο είχε ακολούθήσει δεξίωση στο εστιατόριο «The Grill» στο Μανχάταν.


O Marc Jacobs γιορτάζει χωριστά την επέτειο του γάμου του με τον σύζυγό του


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης