Κορωνοϊός – Ιωάννα Τούνη: Μην κοιτάτε μόνο τον κ@λο σας - Δεν «πονάει» μόνο η ανθρωπότητα αλλά και το περιβάλλον

Κορωνοϊός – Ιωάννα Τούνη: Μην κοιτάτε μόνο τον κ@λο σας - Δεν «πονάει» μόνο η ανθρωπότητα αλλά και το περιβάλλον

Κι εκεί που νομίζεις ότι η πρώην συμμετέχουσα του My Style Rocks θα «ξεκουραστεί» λίγο από το instagram, διαπιστώνεις ότι έχει «ξαναχτυπήσει» και με οικολογική συνείδηση, μάλιστα

ioanna_touni
Η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε να πάει για ψώνια σήμερα στο σουπερμάρκετ και σαν σωστή influencer δημοσίευσε ένα instastory με το καλάθι της και όσα έχει ψωνίσει.
Κάπου εκεί τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή, υποδεικνύοντας της ότι τα φρούτα και τα λαχανικά, στις ημέρες του κορωνοϊού, θα πρέπει να τα τοποθετούμε σε σακούλες.
5e8b43d1d35f7


Ε, δεν άντεξε η Ιωάννα Τούνη, απασφάλισε. Και πόσταρε κι άλλο instastory. Mε πολλά νεύρα και οικολογικό μήνυμα: «Μου στείλατε 500 τέτοια μηνύματα! Όχι, δε θα βάζω παντού σακούλες… Δε λέγεται ανευθυνότητα, οικολογία λέγεται! Χρησιμοποιώ για τα ψώνια μου μεγάλες οικολογικές σακούλες πολλαπλών χρήσεων και βάζω μέσα όλα τα φρούτα μου και ό,τι άλλο αγοράσω! Προτιμώ να πλένω πιο σχολαστικά τα φρούτα και τα τρόφιμα που καταναλώνω χωρίς να υπερ- σπαταλώ πλαστικές σακούλες – που δε μου είναι αναγκαίες! Δε θα σας σώσουν οι διπλές και οι τριπλές πλαστικές σακούλες από τα μικρόβια… Μην κοιτάτε μόνο τον κ@λο σας! Δεν ‘’πονάει’’ μόνο η ανθρωπότητα αλλά και το περιβάλλον!».


5e8b43d068daf
Κλείσιμο


Και η ιστορία «Η Ιωάννα Τούνη στο instagram» (δυστυχώς) συνεχίζεται…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης