The Last Dance: Η πολυαναμενόμενη σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Michael Jordan ξεκινά στο Netflix

The Last Dance: Η πολυαναμενόμενη σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Michael Jordan ξεκινά στο Netflix

Η σειρά 10 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στο ESPN στις ΗΠΑ στις 19 Απριλίου και στο Netflix διεθνώς στις 20 Απριλίου

the-last-dance
Σήμερα 31 Μαρτίου, ανακοινώθηκε ότι το The Last Dance, η πολυαναμενόμενη σειρά ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων, θα κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix ξεκινώντας από τη Δευτέρα 20 Απριλίου με 2 επεισόδια κάθε εβδομάδα. Η σειρά ντοκιμαντέρ που είναι βασισμένη στον Michael Jordan και την πορεία των Chicago Bulls για τη διεκδίκηση του έκτου τους τίτλου του NBA, αποτελεί παραγωγή της Mandalay Sports Media σε συνεργασία με την NBA Entertainment και την Jump 23. Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία του Jason Hehir (The Fab Five, The ’85 Bears, Andre the Giant), καταγράφει ένα από τα σπουδαιότερα είδωλα και μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του αθλητισμού, τον Michael Jordan και τους Chicago Bulls των 1990s και παρουσιάζει ακυκλοφόρητα πλάνα από τη σεζόν 1997-98, καθώς η ομάδα διεκδικούσε το έκτο της πρωτάθλημα NBA σε οκτώ χρόνια.



Το φθινόπωρο του 1997, ο Michael Jordan, ο ιδιοκτήτης των Bulls, Jerry Reinsdorf, και ο head coach Phil Jackson συμφώνησαν να επιτρέψουν σε ένα κινηματογραφικό συνεργείο της NBA Entertainment να ακολουθήσει την ομάδα για όλη τη σεζόν. Το αποτέλεσμα θα ήταν ένα αξιοσημείωτο πορτρέτο ενός μοναδικού παίκτη και μίας πετυχημένης ομάδας – ένα πορτρέτο που τώρα θα αποκαλυφθεί, περισσότερες από δύο δεκαετίες μετά, με το The Last Dance.


Καθώς η σειρά παρουσιάζει τη συναρπαστική σεζόν 1997-98, οι θεατές θα μεταφερθούν εκεί που όλα ξεκίνησαν – από τις παιδικές ρίζες του Jordan, στις κακές συνθήκες των Bulls πριν την άφιξή του και πώς η ομάδα χτίστηκε ύστερα από το draft του Jordan το 1984, μέχρι τις δυσκολίες που τελικά οδήγησαν την ομάδα στον πρώτο της τίτλο του NBA. Καθώς η σειρά εξιστορεί στο κοινό τα πρώτα πέντε πρωταθλήματα των Bulls, οι θεατές θα παρακολουθήσουν τις δοκιμασίες, τις δυσκολίες και τους θριάμβους που διαδραματίστηκαν εκτός γηπέδου και αποτέλεσαν μέρος ενός φαινόμενου αλλαγής κουλτούρας, δημιουργημένου από τον Jordan και τους Bulls.
'The Last Dance' exclusive trailer and footage: The untold story of Michael Jordan and the Bulls



Είναι ένα πρωτότυπο σενάριο που αποτελεί ένα συναρπαστικό φόντο για το εσωτερικό παραμύθι της πορείας προς το πρωτάθλημα του 1998, με εκτεταμένα προφίλ των βασικών συμπαικτών του Jordan όπως ο Scottie Pippen, ο Dennis Rodman και ο Steve Kerr, του head coach Phil Jackson, και δεκάδες από τωρινές συνεντεύξεις με αντιπάλους του και πρωταγωνιστές του μπάσκετ και όχι μόνο. Συνοπτικά, η ένταση και οι συγκρούσεις που καθόρισαν την πορεία προς το τελευταίο πρωτάθλημα θα βρίσκονται όλα στην οθόνη μας.


«Ο Michael Jordan και οι Bulls των ‘90s δεν ήταν απλά superstars των σπορ, ήταν ένα παγκόσμιο φαινόμενο» δήλωσε ο σκηνοθέτης Jason Hehir. «Η δημιουργία του The Last Dance αποτέλεσε μία απίστευτη ευκαιρία να εξερευνήσω το παρελθόν και τον αντίκτυπο ενός ανθρώπου και μίας ομάδας. Για περισσότερα από τρία χρόνια, κάναμε βαθιά έρευνα για να παρουσιάσουμε την οριστική ιστορία μία δυναστείας που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή και να παρουσιάσουμε αυτούς τους ήρωες των σπορ ως ανθρώπους. Ελπίζω οι θεατές να απολαύσουν τη σειρά μας όσο εμείς απολαύσαμε τη δημιουργία της».

Κλείσιμο
Το πρόγραμμα όλων των επεισοδίων της σειράς στο Netflix:

Δευτέρα, 20 Απριλίου - 12:01 π.μ. PT - The Last Dance Επεισόδια 1 & 2

Δευτέρα, 27 Απριλίου - 12:01 π.μ. PT - The Last Dance Επεισόδια 3 & 4

Δευτέρα, 4 Μαΐου - 12:01 π.μ. PT - The Last Dance Επεισόδια 5 & 6

Δευτέρα, 11 Μαΐου - 12:01 π.μ. PT - The Last Dance Επεισόδια 7 & 8

Δευτέρα, 18 Μαΐου - 12:01 π.μ. PT - The Last Dance Επεισόδια 9 & 10
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης