Από τον καναπέ του σπιτιού του μαζί με τις δύο κόρες του, επέλεξε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης να παρουσιάσει το νέο του τραγούδι «Μαζί Ξανά», με αφορμή τις πρωτοφανείς νέες συνθήκες της ζωής μας, λόγω της φονικής πανδημίας. Μάλιστα στους στίχους του τραγουδιού του υπάρχει και μία έμμεση αναφορά στον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα.
«Θα περάσει, θα τελειώσει κάποια μέρα σαν κι αυτή θα το πει ο κυριούλης 6 η ώρα στην tv ποταμός θα ξεχυθούμε απ' τις πόρτες τις κλειστές σαν παιδιά να αγκαλιαστούμε με καρδιές ορθάνοιχτες».
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κλείνει το βίντεο που κοινοποίησε, ζητώντας απ' όλους μας «Υπομονή...».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.