Κορωνοϊός - Χάιντι Κλουμ: Το μοντέλο έκανε το τεστ και συνεχίζει την καραντίνα του
Η Χάιντι Κλουμπαραμένει στο σπίτι της αλλά πιο ήσυχη καθώς το τεστ για τονκορωνοϊόήταναρνητικό
Η Χάιντι Κλούμ επέλεξε να μπει σε καραντίνα μόλις άρχισε να έχει κάποια συμπτώματα του κορωνοϊού. Τις πρώτες μέρες η ίδια προσπάθησε να κάνει κάποιο τεστ για να μάθει αν είναι θετική όμως δεν τα κατάφερε γιατί, όπως είπε η ίδια, δεν υπήρχαν άλλα.
Όταν επέστρεψε στο σπίτι τους ο σύζυγος της και εκείνη επέλεξαν να κρατήσουν απόσταση για προληπτικούς λόγους διότι και εκείνος αισθανόταν άρρωστος.
«Για να είμαστε ασφαλείς, μένουμε χώρια μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα των τεστ κορoνοϊού (που επιτέλους καταφέραμε να κάνουμε σήμερα). Δε θέλουμε να μεταδίδουμε μικρόβια και να ρισκάρουμε το ενδεχόμενο οι άλλοι να αρρωστήσουν περισσότερο… ακόμα και μεταξύ μας. Όσο και να θέλω να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω, είναι πιο σημαντικό να κάνουμε το σωστό και να μην εξαπλωθεί περαιτέρω» είχε γράψει το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Λίγες μέρες αργότερα, έχοντας πια πάρει την απάντηση από το τεστ, παραμένει στο σπίτι της αλλά πιο ήσυχη καθώς ήταν αρνητικό.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events