«Μένουμε Σπίτι» - ΕΡΤ: Και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ενώνει τη φωνή της

protopsalti2603-682x384

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια μαζί με τον ακαδημαϊκό Θεοδόση Τάσιο συμμετέχουν στην επικοινωνιακή εκστρατεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με σύνθημα «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε»

Δύο ακόμα γνωστοί Έλληνες, η ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο ακαδημαϊκός Θεοδόσης Τάσιος συμμετέχουν με τα μηνύματά τους στην επικοινωνιακή εκστρατεία της ΕΡΤ «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε».
Στην ιστοσελίδα www.ert.gr/menoume-spiti-gia-osous-agapame που δημιουργήθηκε ειδικά για τις ανάγκες της καμπάνιας, οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα μηνύματά τους, μαζί με αυτά της Βούλας Πατουλίδου, του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, της Δήμητρας Γαλάνη, του Γιάννη Στάνκογλου, της Μαρίας Ευθυμίου και του Γιάννη Μπέζου.
Η ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με μηνύματα και άλλων αναγνωρίσιμων προσώπων από τη δημόσια ζωή, που θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης να συμβάλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, προτρέποντας τους πολίτες να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση.

ΕΡΤ: Μένουμε Σπίτι για όσους αγαπάμε | Άλκηστις Πρωτοψάλτη - ΤραγουδίστριαΕΡΤ: Μένουμε Σπίτι για όσους αγαπάμε | Θεοδόσης Τάσιος - Ακαδημαϊκός-Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Γιώργος

Μπράβο Άλκιστι για την κοινωνική ευθύνη που δείχνεις πάντα. Κι εμείς σε αγαπάμε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης