Κορωνοϊός - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ελπίζω πολύ σύντομα να αλλάξει το «Μένουμε σπίτι» και να γίνει «Βγαίνουμε έξω»

Κορωνοϊός - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ελπίζω πολύ σύντομα να αλλάξει το «Μένουμε σπίτι» και να γίνει «Βγαίνουμε έξω»

«Πάντα έλεγα ότι ήθελα μία δυο μέρες να κάτσω σπίτι, να κοιμηθώ, να ξυπνήσω με την πυτζάμα και να ξανακοιμηθώ το βράδυ χωρίς να έχω αλλάξει και να έχω βγει από το σπίτι. Δεν περίμενα πως αυτό θα συμβεί ένα μήνα, το λιγότερο από ό,τι το βλέπω» δήλωσε ο ηθοποιός

Giannis_Tsimitselis
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε ζωντανά μέσω skype ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, περιγράφοντας τα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς του λόγω των αυστηρών προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. «Πριν από ένα χρόνο εάν μου περιέγραφε κάποιος όλη αυτή την κατάσταση, θα έλεγα ‘’Ποιος θα κάνει την παραγωγή και ποιοι θα παίξουν;’’ Δηλαδή είναι εξωπραγματικό αν και βέβαια έχουμε δει πολλές ταινίες τέτοιου είδους, που ταιριάζουν πάρα πολύ σε αυτή την ιστορία. Και δεν το πάω στις θεωρίες συνωμοσίας όπου καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του χωρίς λόγο και αιτία» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Τώρα που αναγκαστικά βρίσκομαι μέσα στο σπίτι προσπαθώ να το ευχαριστηθώ όσο μπορώ. Προσωπικά είχα πολλή μεγάλη ανάγκη να καθίσω λίγο. Αυτή τη στιγμή, ακόμα, είμαι στη φάση που το απολαμβάνω αλλά σίγουρα θα περάσει το στάδιο αυτό και θα θέλω να βγω προς τα έξω. Ελπίζω πολύ σύντομα να αλλάξει σαν σλόγκαν το “μένουμε σπίτι” και να γίνει “βγαίνουμε έξω”. Έχω την εντύπωση ότι το βγαίνουμε έξω θα είναι πολύ πιο δυνατό μετά από το μένουμε σπίτι τώρα» συνέχισε. Και κατέληξε: «Σίγουρα πολλά πράγματα θα αλλάξουν και για μένα ένα από τα σημαντικότερα που απέδειξε αυτός ο κορωνοϊός είναι ότι καταφέραμε στην Ελλάδα να έχουμε ξαφνικά ένα σωστό κράτος και υπεύθυνους πολίτες. Είναι κάτι που με εντυπωσιάζει πάρα πολύ».

Μένουμε Σπίτι: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης