Η Μαρί Σαντάλ εκδίδει εγχειρίδιο σαβουάρ - βιβρ για παιδιά

Η Μαρί Σαντάλ εκδίδει εγχειρίδιο σαβουάρ - βιβρ για παιδιά

Το «Οι Καλοί Τρόποι αρχίζουν με το πρόγευμα - Σύγχρονο σαβουάρ-βιβρ για οικογένειες» έχει έκταση 232 σελίδων

marichantal-708
Υπό τον τίτλο «Οι Καλοί Τρόποι αρχίζουν με το πρόγευμα» («Manners Begin at Breakfast») ετέθη εσχάτως εις κυκλοφορίαν και βεβαίως εις την αγγλικήν σύγγραμμα της Μαρί-Σαντάλ περί οικογενειακού σαβουάρ-βιβρ. Η σύζυγος του Παύλου, υιού του τέως βασιλέα Κωνσταντίνου, αποπειράται μέσω του βιβλίου της να αποκαλύψει σε γονείς αλλά και παιδιά το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται τηρώντας το πρωτόκολλο στην καθημερινότητά τους.


Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του αμερικανικού εκδοτικού οίκου Vendome ο οποίος πωλεί το βιβλίο της τέως πριγκίπισσας αντί 24,95 δολαρίων «η Μαρί-Σαντάλ της Ελλάδος δέχεται διαρκώς ερωτήσεις για το πώς προλαβαίνει όλα αυτά που κάνει στη ζωή της. Πολλές από αυτές τις απορίες -γύρω από το ορθώς φέρεσθαι για παιδιά που μεγαλώνουν στον γρήγορο, τεχνοκεντρικό κόσμο μας- έκαναν τη Μαρί-Σαντάλ να διακρίνει την ανάκη ύπαρξης ενός εγχειριδίου για τους καλούς τρόπους των παιδιών».


Συνεπώς, το βιβλίο «Οι Καλοί Τρόποι αρχίζουν με το πρόγευμα» προσεγγίζει τους κανόνες του πρωτοκόλλου καλής συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένων του επιτραπεζίου φέρεσθαι, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα ναι και τα όχι για το μοδάτο ντύσιμο, καθώς και τις ομαδικές συναναστροφές».


Η Μαρί-Σαντάλ ως συγγραφέας και παιδαγωγός επί του σαβουάρ-βιβρ αντλεί την έμπνευσή της από μια απέραντη παρακαταθήκη εμπειριών ως μητέρα. Μαζί με το σύζυγό της, τον Παύλο, έχουν πέντε παιδιά. Εκείνη είναι 51 ετών, ο Παύλος 52 και τα τέκνα τους, κατά φθίνουσα ηλικιακή σειρά κατατάσσονται ως εξής: Μαρία-Ολυμπία 23, Κωνσταντίνος-Αλέξιος 21, Αχιλλέας-Ανδρέας 19, Οδυσσέας-Κίμων 15, Αριστείδης 11 ετών. Άπαντες διαμένουν κατά το πλείστον στη Νέα Υόρκη.


Κλείσιμο
Εκτός από τη φροντίδα των παιδιών της, η Μαρί-Σαντάλ έχει αναπτύξει πολυσχιδή δράση σε άλλους τομείς, όπως το διαδίκτυο όπου διατηρεί δημοφιλές ιστολόγιο, καθώς και έναν ιδιαιτέρως επιτυχημένο οίκο παιδικών ενδυμάτων.


Το «Οι Καλοί Τρόποι αρχίζουν με το πρόγευμα - Σύγχρονο σαβουάρ-βιβρ για οικογένειες» έχει έκταση 232 σελίδων και περιέχει άνω των 100 καλαίσθητων σκίτσων.

Manners-begin-1




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης