«Μένουμε σπίτι» - Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Κάνουμε πρόβα 11 άτομα μέσω skype»

«Μένουμε σπίτι» - Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Κάνουμε πρόβα 11 άτομα μέσω skype»

«Ξεκινήσαμε πρόβες για τον “Αχόρταγο” του Δημήτρη Ψαθά. Όχι, επειδή βλέπω στον ορίζοντα πως θα μπορούμε να παίξουμε έστω και το καλοκαίρι…» παραδέχτηκε ο  γνωστός ηθοποιός

ieroklis_mihailidis
Στο Live News του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε μέσω skype, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παραμείνουμε στο σπίτι γιατί ίσως είναι το μόνο μέτρο, δεν ξέρουμε και πόσο αποτελεσματικό είναι αλλά είναι το μόνο όπλο που έχουμε αυτή τη στιγμή για να περιορίσουμε αυτή την έκρηξη που σε άλλες χώρες φτάνει σε τραγικά αδιέξοδα και θα χρειαστούμε κυρίως υπομονή».
Και συνέχισε: «Αυτές τις μέρες εγώ έφτιαξα το skype επειδή επικοινωνούμε με έναν θίασο που ξεκινήσαμε πρόβες για τον «Αχόρταγο» του Δημήτρη Ψαθά. Ήταν να ανεβάσουμε την παράσταση μετά το Πάσχα… Στις πρώτες μας πρόβες προέκυψαν οι απαγορεύσεις οπότε συνεχίζουμε έτσι. Θα κάνουμε πρόβες και για λόγους παρηγοριάς περισσότερο. Όχι, επειδή βλέπω στον ορίζοντα πως θα μπορούμε να παίξουμε έστω και το καλοκαίρι. Βρισκόμαστε όμως όλοι, τέτοια ώρα, και κάνουμε πρόβες διαδικτυακά», αποκαλύπτοντας ότι: «Είμαστε 10 άτομα ο θίασος, με τον σκηνοθέτη 11 και με τη βοηθό του 12…».

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: "Ξεκινήσαμε μέσω skype πρόβες για τον Αχόρταγο του Δημήτρη Ψαθά"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης