Πάνος Χατζηκουτσέλης: Ο Κρατερός Κατσούλης αποχαιρετά τον δάσκαλό του

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Ο Κρατερός Κατσούλης αποχαιρετά τον δάσκαλό του

Το μήνυμά του στο Instagram

PANOSXATZIKOYTSELIS-5

Χθες έφυγε από τη ζωή ένας αγαπημένος και σπουδαίος ηθοποιός ο Πάνος Χατζηουτσέλης. Μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση που ζούμε η είδηση του θανάτου του γέμισε με θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας αλλά και τους ανθρώπους που τον γνώριζαν. Ανάμεσά τους και ο Κρατερός Κατσούλης τον οποίο χαρακτήρισε «Δάσκαλο».

«Και μέσα σε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα που ζούμε ... έμαθα μόλις, καθυστερημένα, ξαφνικά , σαν τελευταία κουβέντα πριν την καληνύχτα... ότι έφυγε , ο πρώτος «Δασκαλος»μου. Ο άνθρωπος που με αυτήν την απαράμιλλη αγάπη ευγένεια , διακριτικότητα , απίστευτο χιούμορ και βαθιά γνώση του Θεατρου, που τον διέκρινε, άνοιξε με περισσή γεναιοδωρία και τιτάνια υπομονή, τον μαγικό κόσμο των Θεατρικών κειμένων , σε ένα δεκαοχτάχρονο νέο που δεν ήξερε απολύτως τίποτα... και που τύγχανε να είναι γιος οικογενειακών φίλων. Πριν τις σχολές, πριν από όλα ... Πολλές φορές έκτοτε , ερχόσουν στη μνήμη μου αγαπημένε Πανο. Πάντα με ευγνωμοσύνη , γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ποιος ξερει αν δεν μου ειχες μεταδωσει την τόσο μεγάλη αγάπη σου για το Θεατρο με αυτήν την υπέροχη προσωπικότητα σου , τι θα είχε γίνει ;! Τριάντα χρόνια μετά σε αποχαιρετώ , και σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ. Καλό ταξίδι αγαπημένε ... αγάπη φως ευλογία», γράφει στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και μέσα σε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα που ζούμε ... έμαθα μόλις, καθυστερημένα, ξαφνικά , σαν τελευταία κουβέντα πριν την καληνύχτα... ότι έφυγε , ο πρώτος «Δασκαλος»μου. Ο άνθρωπος που με αυτήν την απαράμιλλη αγάπη ευγένεια , διακριτικότητα , απίστευτο χιούμορ και βαθιά γνώση του Θεατρου, που τον διέκρινε, άνοιξε με περισσή γεναιοδωρία και τιτάνια υπομονή, τον μαγικό κόσμο των Θεατρικών κειμένων , σε ένα δεκαοχτάχρονο νέο που δεν ήξερε απολύτως τίποτα... και που τύγχανε να είναι γιος οικογενειακών φίλων. Πριν τις σχολές, πριν από όλα ... Πολλές φορές έκτοτε , ερχόσουν στη μνήμη μου αγαπημένε Πανο. Πάντα με ευγνωμοσύνη , γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ποιος ξερει αν δεν μου ειχες μεταδωσει την τόσο μεγάλη αγάπη σου για το Θεατρο με αυτήν την υπέροχη προσωπικότητα σου , τι θα είχε γίνει ;! Τριάντα χρόνια μετά σε αποχαιρετώ , και σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ. Καλό ταξίδι αγαπημένε ... αγάπη φως ευλογία ❤️☀️🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ krateroskatsoulis στις


Διαβάστε επίσης:
Πάνος Χατζηκουτσέλης: Την Τρίτη η κηδεία του – Παράκληση της οικογένειας να μην παρευρεθεί κανείς λόγω κορωνοϊού



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης