Κέιτι Πέρι: Βαρύ πένθος λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως περιμένει παιδάκι από τον αρραβωνιαστικό της Orlando Bloom - Λίγα 24ωρα μετά, το μήνυμα της στα social media για την αγαπημένη της γιαγιά που έφυγε από τη ζωή ραγίζει καρδιές

Μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η Κέιτι Πέρι... πενθεί.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως περιμένει παιδάκι από τον αρραβωνιαστικό της Orlando Bloom μέσα από το νέο της βιντεοκλίπ, όπου φανερώθηκε η κοιλίτσα της.

Λίγα 24ωρα μετά, το μήνυμα της στα social media για την αγαπημένη της γιαγιά που έφυγε από τη ζωή ραγίζει καρδιές. Η Ann Pearl Hudson έφυγε σε ηλικία 99 ετών.

«Δεν ξέρω αν η ψυχή μεταφέρεται αλλού, αλλά αν υπάρχει κάποιος χώρος αναμονής εκείνων που φεύγουν και εκείνων που έρχονται, σκέφτομαι αν η ψυχή που περιμένει να έρθει στον κόσμο δέχεται κάποιο φιλί στο μέτωπο από την αγαπημένη μου γιαγιά, η οποία έφυγε χθες από αυτή τη γη. Η καρδιά μου το ελπίζει.», αναφέρει η Katy Perry στο μήνυμα της, ενώ αλλού συνεχίζει:

«Πολλά από αυτά που είμαι τα οφείλω στον πατέρα μου… και εκείνος σε εκείνη. Αυτή τα άρχισε όλα, όπως καθημερινά μας θύμιζε. Και είμαι ευγνώμων που το έκανε. Η Ann Pearl Hudson ήταν μαχήτρια. Επιβίωσε στην περίοδο της Μεγάλης Κατάθλιψης, μεγάλωσε τρία παιδιά μόνη της. Ήταν πάντα ο εαυτός της και τόσο αστεία. Ήταν μια απίστευτη γιαγιά και πάντα θα κουβαλάω λίγο από εκείνη μέσα μου…».

Δείτε τη συγκινητική ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr