Γιάννης Στάνκογλου για Άγριες Μέλισσες: Ο Θωμάς Κυπραίος έχει πολλά μυστικά
Ο ηθοποιός μιλάει για το ρόλο του και αποκαλύπτει...
Ο ρόλος του Θωμά Κυπραίου είναι από τους πιο ενδιαφέροντες στις Άγριες Μέλισσες. Ο Γιάννης Στάνκογλου που τον υποδύεται μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί τύποι».
«Έχω ταλαιπωρήσει την Ελένη; Δεν φταίω εγώ… Εγώ είμαι ένας ηθοποιός και κάνω τη δουλειά μου όσο πιο καλά μπορώ. Στην Μελίνα Τσαμπάνη να τα πείτε αυτά, τη σεναριογράφο μας. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ρόλος για μένα. Εξ αρχής, από την πρώτη στιγμή που τον διάβασα και βλέποντας ότι έπαιζε ένα διπλό παιχνίδι με κάποιον τρόπο, αλλά αργότερα βλέποντας προς τα πού ήθελε να κινηθεί, με εξιτάρισε και προσπάθησα να δώσω ότι καλύτερο μπορούσα κι εγώ σαν ηθοποιός. Έχει πολλά μυστικά ο Κυπραίος, αλλά νομίζω ότι τα περισσότερα τελειώσανε. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο που είναι αυτό με τον Νέστορα. Όταν ο Νέστορας θα μάθει την αλήθεια για το γιο του. Αν θα μάθει, θα δείξει, θα δούμε…», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι