Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν γονείς πριν λίγες ημέρες. Η ηθοποιός γέννησε ένα αγοράκι στις 21 Φεβρουαρίου έχοντας κοντά της τους στενούς της συγγενείς και τον σύζυγό της.
Οι δυο ηθοποιοί ζουν τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή τους κρατώντας στα χέρια τους το γιο τους και η Αλεξάνδρα Ούστα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του μωρού, ένα τρυφερό ενσταντανέ με τον ευτυχή μπαμπά Γιάννη Σαρακατσάνη να τον κρατά στην αγκαλιά του.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.