Άνθιμος Ανανιάδης: Ο Κώστας Βουτσάς νίκησε στη ζωή

Άνθιμος Ανανιάδης: Ο Κώστας Βουτσάς νίκησε στη ζωή

«Θα μείνει αξέχαστος σε όλους μας, είναι πατέρας όλων. Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια», είπε ο ηθοποιός

voytsasananniadhs
Συγκινημένος από την απώλεια του Κώστα Βουτσά είναι ο Άνθιμος Ανανιάδης. Ο ηθοποιός έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών συνοδευόμενος από τη μητέρα του Εύη Καραγιάννη, η οποία ήταν η τρίτη σύζυγος του Κώστα Βουτσά.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης είπε συγκινημένος: «Μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι την τελευταία πνοή ήταν εκεί. Προσπαθήσαμε όλοι, τα παιδιά του, η Αλίκη. Το μόνο που μπορέσαμε ήταν να του πούμε πως τον αγαπάμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ δημόσια. Είμαστε διαλυμένοι από την απώλεια, αλλά ο Βουτσάς νίκησε στη ζωή. Μακάρι να έχουμε όλοι το παράδειγμά του και να λέμε ένα από σ’αγαπώ στους ανθρώπους μας. Θα μείνει αξέχαστος σε όλους μας, είναι πατέρας όλων. Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια. Πραγματικά ήταν μαχητής μέχρι το τέλος, τα έδωσε όλα και μας προετοίμασε κιόλας, μας άφησε χρόνο να του πούμε “σ’ αγαπώ”. Να του πω αυτό που αισθάνομαι, το πόσο περήφανος είμαι και τι τιμή έχω γι’ αυτόν. Με κάθε βήμα που θα κάνω θα τον τιμώ. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που είναι εδώ».

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη, δήλωσε: «Ήταν ο λατρεμένος μου, ζήσαμε πολλά χρόνια μαζί μεγάλωσε τον Άνθιμο σαν πραγματικό του παιδί κι αυτό για μια μητέρα λέει πάρα πολλά. Ήταν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου και σύντροφος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης